Quantcast

http://picasion.com/

Όλα τα είχε αυτή η συνάντηση στην Ελιά!

Μια συνάντηση, με έντονο προεκλογικό άρωμα είχαμε το απόγευμα της Παρασκευής 20 Ιανουαρίου στην Ελιά. Ποιοι μετείχαν στην παρέα: (από αριστερά) Σταύρος Γεωργιάδης, Τόλης Καπρίνης, Στέλιος Μεϊμαριδης, Αλέκος Παυλίδης, Σάκης Γικόνογλου, Αργύρης Σακαλής, ενώ λίγο αργότερα στην παρέα προστέθηκε και ο Γιώργος Γουλτίδης. 

Το μενού της συζήτησης είχε απ' όλα! Παραπολιτικά σχόλια και παρασκηνιακές διεργασίες, εκτιμήσεις και προβλέψεις για τις βουλευτικές και τις αυτοδιοικητικές εκλογές και φυσικά αναλύσεις για τη μακρά προεκλογική περίοδο που διανύουμε.

Τα πειράγματα μεταξύ τους πολλά, καθώς ορισμένοι από αυτούς θα κατέβουν στην μάχη του σταυρού, ενώ κάποιοι... άλλοι το παίζουν... Πυθίες, δίνοντας χρησμούς για τα πρόσωπα που θα στηρίξουν σε τοπικό και κεντρικό επίπεδο!

8 σχόλια:

  1. Λέτε να κατέβουν στον πολιτικό "στίβο"?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι τρείς είναι βαρέων βαρών και από διαφορετικούς χώρους .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μετα απο χθεσινοβραδινη εκτακτη συσκεψη της Νομαρχιακης του ΣΥΡΙΖΑ νομου Ημαθιας και με τηλεπαρουσια του Αλεξη Τσιπρα αποφασιστηκε να ανακυρηχθουν σε τοπικους ευεργετες του ΣΥΡΙΖΑ ΝΟΜΟΥ ΗΜΑΘΙΑΣ οι εμφανιζομενοι στην φωτογραφια και ο τελευταιος αναγραφομενος.Και να αποσταλουν στον καθενα απο μια ανθοδεσμη κοκκινα τριανταφυλλα και δυο κιλα ρεβανι χουχλιουρου,ως ενδειξη ευγνωμοσυνης για την αθελα τους επισημη ανακοινωση συνεργασιας ΠΑΣΟΚ -ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.Μελετατε ακομα προταση που τεθηκε απο γνωστο στελεχος της νομαρχιακης να στηθουν οι ανδριαντες αυτων των ογκολιθων της πολιτικης του νομου,στην εισοδο της πολης Ναουσας,Βεργινας,Βεροιας,Αλεξανδρειας.Η πληροφορια ειναι ανεπισημη και ερευνατε.

      Διαγραφή
  3. Ένας στον δήμο ; Και ένας στην αντιπεριφερεια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΑΣΟΚΟ-ΝΔΟΥ αχταρμάς. Για την ψευτοδημοκρατία της μάσας-χάψας δεν υπάρχουν τείχη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί εσύ μεγάλε; Δεν πας πίσω! Τι Hellas Macedonia είναι αυτό; Αχταρμάς. Κοκτέιλάκι!

      Διαγραφή
  5. Ακουγεται το ονομα του μειμαριδη για βουλευτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ναι και εγω το ακουσα με την ΝΔ οΜειμαριδης θα κατεβει βουλευτης ή αλλιως θα τον κατεβασουν για Δημαρχο ..ειναι αγαπητο σ στην κοινωνια της βεροιας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ