Quantcast

http://picasion.com/

Αεροδιακομιδή: Από τη Bόρεια Ελλάδα στην Αθήνα νεογέννητο με σπάνιο πρόβλημα στην καρδιά

Με αεροσκάφος C130 της Πολεμικής Αεροπορίας

«Αερογέφυρα ζωής» στήθηκε αργά χθες τη νύχτα για τη σωτηρία ενός βρέφους λίγων ημερών, το οποίο στην αυγή της ζωής του χρειάστηκε διασωλήνωση, καθώς διαγνώστηκε με σπάνιο καρδιολογικό νόσημα. Το βρέφος διακομίστηκε στο αεροδρόμιο με τη συνεργασία του Χαμόγελου του Παιδιού και του ΕΚΑΒ.

«Γέφυρα σωτήριας με θερμοκοιτίδα στο ασθενοφόρο μας με την άριστη συνεργασία του ΕΚΑΒ για ένα μωρούλι ημερών, διασωληνωμενο με σοβαρό και σπάνιο πρόβλημα στην καρδούλα του. Η διακομιδή πραγματοποιήθηκε με C-130 από την βόρεια Ελλάδα στην Αθήν με την άριστη συνεργασία του ΕΚΑΒ. Να ευχηθούμε όλοι περαστικά», αναφέρεται σε ανάρτηση.

1 σχόλιο:

  1. Ε ναι από την τραγική ιστορία με την διακομιδή του ανήλικου με το χαλασμένο ασθενοφόρο και την αεροδιακομιδή του ιερέα (γουατέβερ), μια είδηση να καλύψουμε τις αποτυχίες μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ