Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Έκοψε την πίτα του το Γηροκομείο - Ποιοι ήταν εκεί

Την κοπή της Βασιλόπιτας για το 2023 πραγματοποίησε το πρωί της Κυριακής 15 Ιανουαρίου το Δ.Σ. του Αδελφάτου Γηροκομείου Βέροιας και της Μ.Φ.Η. «Σωσσίδειο Γηροκομείο Βέροιας». Την πίτα ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Παντελεήμων, που πέρα από τις ευχές του για μια καλή χρονιά με υγεία και τα όμορφα λόγια του για το έργο που επιτελεί το Γηροκομείο, πρόσφερε στην πρόεδρο Ευδοξία Μούρτζιου - Χατζηευστρατιάδου φάκελο με ένα σεβαστό ποσό για τις ανάγκες λειτουργίας του Γηροκομείου.


Παρόντες ήταν ο υφυπουργός Οικονομικών Απόστολος Βεσυρόπουλος, οι βουλευτές Ημαθίας Τάσος Μπαρτζώκας και Λάζαρος Τσαβδαρίδης, ο αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας Κώστας Καλαϊτζίδης, ο Δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης, ο Διοικητής των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ημαθίας Νίκος Παλαμούτης, η πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Βέροιας Αθηνά Τσιπουρίδου, ο αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Ημαθίας Τάσος Γιάγκογλου, φίλοι του Γηροκομείου, οι εργαζόμενοι και οι τρόφιμοι που φόρεσαν τα καλά τους και υποδέχθηκαν τον κόσμο.


Παίρνοντας τον λόγο η πρόεδρος του Αδελφάτου Γηροκομείου Βεροίας Ευδοξία Μούρτζιου - Χατζηευστρατιάδου, ευχαρίστησε τους εργαζομένους που δίνουν τον εαυτό τους καθημερινά για την φροντίδα των ηλικιωμένων αλλά και όσους, ανώνυμους και επώνυμους δωρητές, τοπικούς άρχοντες κ.α. ενισχύουν το έργο του Διοικητικού Συμβουλίου του Γηροκομείου. 


Στη συνέχεια το λόγο πήρε η Πρόεδρος της Μ.Φ.Η. «Σωσσίδειο Γηροκομείο Βέροιας» Μαρία Κάτσιου, ευχαριστώντας όσους προσέφεραν την βοήθειά τους στο ίδρυμα, αλλά και στην περίοδο των τριών χρόνων της πανδημίας, που το Γηροκομείο προσπάθησε να κρατήσει υγιείς τους τροφίμους του και να νιώσουν την ζεστασιά που επιθυμούν.

Ακολούθησε η κοπή της Βασιλόπιτας και δεξίωση στο σαλόνι του Γηροκομείου. 

Δείτε φωτογραφίες:























6 σχόλια:

  1. Έτσι σας θέλουμε κύριοι βουλευτές, φιμωμένους και με έργα, όχι το αντίθετο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ακουραστοι πολιτικοί πρώτοι όπου υπάρχει φακός.
    εκλογές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πάντα γινόταν αυτό εκτός από το διάστημα του κορονοιου που βλέπετε το μεμπτό;

      Διαγραφή
  3. Το φλουρί της βασιλόπιτας το κέρδισε η κ ΓΟΥΤΣΙΚΑ Ελένη μέλος του ΔΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το γραφείο Τύπου και η κ πρόεδρος τον κ Τολκα δεν το είδε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΒΕΡΟΙΑΣ16 Ιανουαρίου 2023 στις 11:37 π.μ.

    Η ανωτέρω δημοσίευση στην ιστοσελίδα του Γηροκομείου Βέροιας είναι ανάρτηση της Ηλ.εφημερίδας Βεροίωτης.
    Θα ακολουθήσει δημοσίευση-ευχαριστήριο από το Γηροκομείο Βέροιας,με την αναφορά στην παρουσία του κ.Τόλκα,κατόπιν πρόσκλησης του από το Δ.Σ., μετά την κοπή της βασιλόπιτας από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Βεροίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ