Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Εκδήλωση για τα αδέσποτα πραγματοποιήθηκε στη Βέροια


Εκδήλωση με θέμα «Αδέσποτα ζώα: αλήθειες και μύθοι» πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 23 Ιανουαρίου 2023 στη Δημόσια Βιβλιοθήκη της Βέροιας. Την εκδήλωση διοργάνωσε ο Φιλοζωικός Όμιλος Ημαθίας και συμμετείχαν οι φιλοζωικές Βέροιας, Νάουσας και Αλεξάνδρειας.


Την εκδήλωση συντόνιζε η ιατρός Αθηνά Πουλιού, ενώ λογοτεχνικά αποσπάσματα με θέμα τα ζώα διάβασε η ηθοποιός Ελσα Πιπερίδου.


Μίλησαν επίσης, η πρόεδρος του Φιλοζωικού Ομίλου Ημαθίας Αιμιλία Καπράρα, ο Δήμαρχος Νάουσας Νικόλας Καρανικόλας, ο Αντιδήμαρχος Νάουσας και αρμόδιος για τον έλεγχο της τήρησης των διατάξεων που αφορούν στα ζώα συντροφιάς, την προστασία των αδέσποτων ζώων και τη συνεργασία με αρμόδιους φορείς, ιδιώτες και φιλοζωικές, Βασίλης Τζουβάρας, η γραμματέας του Φιλοζωικού Ομίλου Ημαθίας Δέσποινα Παπαγιαννούλη, ο νομικός σύμβουλος του Φιλοζωικού Ομίλου Ημαθίας Λάζαρος Κουμπουλίδης, η εκπρόσωπος της Φιλοζωικής Νάουας Βούλα Τζεβελέκου και η εκπρόσωπος του δήμου Βέροιας Ειρήνη Καμπούρογλου.


Παρέμβαση μέσω διαδικτύου έκανε και ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Φιλοζωικών Σωματείων Ελλάδας Βαγγέλης Παλαιοδήμος.


Ακολούθησε η βράβευση τριών πολιτών, για την εθελοντική τους προσφορά τους στη φιλοζωία, στο όνομα όλων των ανώνυμων φιλόζωων που προσφέρουν αφειδώς χρόνο και χρήμα για την φροντίδα των αδέσποτων ζώων της περιοχής μας. Επρόκειτο για τους, Κώστα Νικολόπουλο από τη Βέροια, Άρτεμις - Ηλέκτρα Παγκαλίδου από τη Νάουσα και Σταυρούλα Δέζρη από την Αλεξάνδρεια.

Στο τέλος της εκδήλωσης, μοιράστηκε έντυπο για συλλογή υπογραφών, προκειμένου να διανεμηθεί στους τρεις δήμους της Ημαθίας.

Δείτε φωτογραφίες:





























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ