Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Συγκλονισμένo ολόκληρο το πανελλήνιο - Τι έδειξαν οι πρώτες ιατρικές εξετάσεις στο νεκρό βρέφος

Το χρονικό της φρίκης
Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται όλη η Ελλάδα από την οικογενειακή τραγωδία σε χωριό της Ημαθίας. Μία 29χρονη μητέρα φέρεται να ομολόγησε ότι πέταξε στα παγωμένα νερά του Αλιάκμονα την παραμονή της πρωτοχρονιάς το 11 μηνών κοριτσάκι της. Οι αρχές μετά την ομολογία της τη συνέλαβαν, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, αντιμετώπιζε χρόνια ψυχολογικά προβλήματα. 

Τι έδειξαν οι πρώτες εξετάσεις στο νοσοκομείο

Ο θάνατος του βρέφους διαπιστώθηκε στο νοσοκομείο. Παράλληλα, οι γιατροί έκαναν τις πρώτες εξετάσεις στο άτυχο μωράκι, διαπίστωσαν πως έφερε δαγκωματιές από ζώα. Παράλληλα, έχει παραγγελθεί η διενέργια νεκροψίας – νεκροτομής προκειμένου να διαπιστωθεί η ακριβής αιτία του θανάτου του.

Το χρονικό της φρίκης

Η 29χρονη μητέρα του αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, έφυγε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς με το 11 μηνών κοριτσάκι της από το σπίτι της στον Σταυρό του δήμου Αλεξάνδρειας, όπου διέμενε με την μητέρα, τον παππού και τον αδελφό της.

Ο πατέρας του μωρού, με τον οποίον η 29χρονη δεν ήταν παντρεμένη, μένει σε άλλο σπίτι στην ευρύτερη περιοχή. Ανήμερα της Πρωτοχρονιάς, η 29χρονη επέστρεψε στο σπίτι της στον Σταυρό, χωρίς να έχει μαζί της το μωρό. Η οικογένειά της προβληματίστηκε και άρχισε να την ρωτά που βρισκόταν το μωράκι.

Ο παππούς απευθύνθηκε αρχικά στην Ασφάλεια Αλεξάνδρειας για να δηλώσει την εξαφάνιση του βρέφους και τότε άρχισε μια συντονισμένη επιχείρηση της Αστυνομίας για τον εντοπισμό του.

Η μητέρα, αρχικά υπέδειξε στους Αστυνομικούς ότι είχε αφήσει το μωρό σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι στη Βέροια, αλλά οι Αρχές δεν εντόπισαν κάτι. Στη συνέχεια η μητέρα αναίρεσε τους ισχυρισμούς της, λέγοντας, αργά πλέον το βράδυ της Πρωτοχρονιάς, πως είχε πετάξει το μωρό στο Φράγμα του Αλιάκμονα.

Έπειτα από έρευνες της Αστυνομίας στο σημείο, το μωρό εντοπίστηκε και ανασύρθηκε από τα παγωμένα νερά και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Βέροιας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Σημειωτέον, η γυναίκα δεν είχε αυτοκίνητο και κάλυψε όλες τις διαδρομές με δημόσια συγκοινωνία, με τα πόδια ή και με ταξί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ