Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ο Βασίλης Τσιάρτας υποψήφιος με το κόμμα Κρανιδιώτη-Τζήμερου

Την υποψηφίοτητα του με κάθε επίσημο τρόπο στις επόμενες εκλογές ανακοίνωσε ο πρωήν διεθνής ποδοσφαιριστής, Βασίλης Τσιάρτας, με το κόμμα «Εθνική Δημιουργία» των Θάνου Τζήμερου και Φάηλου Κρανηδιώτη.

Στις πρώτες του δηλώσεις τόνισε ότι δεν μπορεί να παραμείνει “παρατηρητής, όταν η κοινωνία μας διαλύεται και η Εθνική μας Ταυτότητα υπονομεύεται από την επιβολή του μοντέλου των κατακερματισμένων σε γκέτο κοινωνιών, από την αύξηση και την ανοχή της εγκληματικότητας, από την σοβιετοποίηση της Οικονομίας που διώχνει τους πιο προικισμένους Έλληνες στο εξωτερικό. «Αποφάσισα να ξαναμπώ στον στίβο, τον πολιτικό αυτή τη φορά» κατέληξε ο Ημαθιώτης πρώην ποδοσφαιριστής.

5 σχόλια:

  1. η ακροδεξιά με προβιά...κρυμένη με χαμόγελο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η άχρηστη πληροφορία της ημέρας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι δουλειά έχει μ αυτούς τους κροκόδειλους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Υπάρχει πολύς κόσμος που μεγάλωσε με λαθεμένες πεποιθήσεις...κι όταν μπαίνει πραγματικά στη ζωή, δυσκολεύεται ,στριμώχνεται, προσπαθεί να καταλάβει τι πραγματικά πιστεύει η κοινωνία κλπ αλλά επειδή είναι αργά να αλλάξει όσα του μάθανε μικρό...αναγκάζεται να ακολουθήσει ακόμα και λάθος ιδέες αφου τον μπόλιασαν από μικρό έτσι...Τώρα είναι αργά !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Παιδιά πολλοί την πάτησαν με τον Τζήμερο αλλά γρήγορα αποκαλύφθηκε τι είδους άνθρωπος και πολιτικός είναι.
    Τουλαχιστον όπως δημοσίευσε σατιρικό σάιτ, με την προσθήκη του Τσιάρτα, το συνολικό IQ του σχηματος πέρασε τις 100 μονάδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ