Quantcast

http://picasion.com/

Έφτασαν εν μέσω αποδοκιμασιών στο Δικαστήριο οι «12» για τη δολοφονία του Άλκη

Εν μέσω αποδοκιμασιών έφτασαν λίγο μετά τις 9 στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης οι «12» κατηγορούμενοι για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού. Τα άτομα με σκυμμένα τα κεφάλια και καλυμμένα τα πρόσωπα τους εισήλθαν από την είσοδο του υπογείου γκαράζ του Μεγάρου, ενώ την ίδια ώρα διαδηλωτές τους αποδοκίμαζαν, αναφέροντας μεταξύ άλλων «σκύψε το κεφάλι, μη κοιτάς, δολοφόνοι». 

Συνολικά 26 μάρτυρες κατηγορίας, 15 μάρτυρες υπεράσπιση και περισσότεροι από 20 δικηγόροι, γονείς, φίλοι και δημοσιογράφοι θα πλαισιώσουν το σκηνικό στο Κακουργιοδικείο του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου. 

Σήμερα ξεκινάει κατ’ ουσία η δίκη με την κλήρωση των ενόρκων. Θα γίνει ανάγνωση του κατηγορητηρίου, θα τοποθετηθούν οι 12 και η διαδικασία θα ξεκινήσει.

Δείτε τα video από το thesstoday.gr:


4 σχόλια:

  1. πρέπει να μάθουμε τα παιδιά μας να χάνουν! Μπορούμε να τους το μάθουμε?
    Μεγάλο μάθημα.Δυστυχώς μέχρι πρόσφατα η παιδεία μας έδινε μπράβο στους ψυχοβγάλτες που έδιναν το στίγμα του: μόνο για τη νίκη! Πάθος για τη νικη! Κλπ.
    Αυτά όλα πως τα αλλάζεις? Το μοντέλο άλλαξε !!! Πολύ δουλειά από όλες τις οικογένειες στα νέα παιδιά να αποδέχομαστε το διαφορετικό, την ήττα.
    Μόνο έτσι προσαρμόζεσαι στη ζωη και δεν εκρήγνυσε στις αποτυχίες.Δεν δέρνεις όταν χάνεις !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αλήθεια τόσους δικηγόρους που τους βρήκανε οι 12 δολοφόνοι?? Η ΠΑΕ παοκ τι γνώμη έχει γιαυτό??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ξεκίνησαν όλοι μαζί απ' τη θύρα 4 στο κέντρο της πόλης, έκλεισαν τα κινητά ταυτόχρονα για να μην εντοπίζεται το στίγμα, πήγαν κομβόι στη Χαριλάου, ακροβολίστηκαν στα στενά , εκτέλεσαν εν ψυχρώ τον Άλκη, συντεταγμένα αποχώρησαν και πλέον δε μιλάνε, δεν δίνουν "τα αδέρφια" τους. Αυτό είναι τάγμα εφόδου εγκληματικής οργάνωσης. Απλά και κατανοητά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. οι πιο σιχαμένοι οπαδοί-κάφροι στην ελληνική επικράτεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ