Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Στην Κοζάνη θα συνεχίσει την καριέρα του ο Μαραγκός

Ο Στέλιος Μαραγκός βρήκε τον νέο του ποδοσφαιρικό σταθμό στη γειτονική Κοζάνη. Η Διοίκηση της Κοζάνης,η οικογένεια Κεντεποζίδη και Πετρόχειλου κάνουν ακόμη μια υπέρβαση οικονομική και μετά από αρκετές ημέρες διαπραγματεύσεων έπεισαν τελικά τον πολύπειρο κεντρικό αμυντικό και, μέχρι πρότινος, αρχηγό της ΠΑΕ Βέροιας Στέλιο Μαραγκό να πει το “ναι”.

Αφού τακτοποιήθηκαν κάποιες εκκρεμότητες που αφορούσαν την έκδοση του δελτίου του ποδοσφαιριστή, ο Στέλιος Μαραγκός είναι πλέον έτοιμος να βοηθήσει και αυτός την ομάδα της Κοζάνης να κατακτήσει το πρωτάθλημα και να πάει στα μπαράζ του Μαΐου για την άνοδο στην Super League 2.

Στην Κοζάνη “τρίβουν τα χέρια τους”, αφού ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και αγωνιστικά είναι διαθέσιμος και θα μπει άμεσα στα πλάνα του Νίκου Μπαδήμα.

Ο Μαραγκός ήταν παρών στις κερκίδες του γηπέδου των Ν. Επιβατών στην Θεσσαλονίκη και παρακολούθησε το παιχνίδι της Κοζάνης με τον Κεραυνό Αγγελοχωρίου.

9 σχόλια:

  1. Με λένε ριζο και όπως θέλω το γυρίζω για τα €€ όλα
    Για την ομάδα μας όμως ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο Στέλιο θα έρχομαι στην Κοζάνη σαν φίλαθλος να βλέπω Βεροιωτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αφου είπε αυτό το καλό και ηθικό παιδί ότι σταματάει το ποδόσφαιρο? Βλέπουν καλά τα ματάκια μας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σταμάτησε το ποδόσφαιρο. Όχι την μπάλλα....

      Διαγραφή
    2. Αυτό το καλό παιδί τα τακτοποίησε όπως του είπαν ..ξέρει αυτός

      Διαγραφή
  4. Στέλιο εσύ του χρόνου θα παίζεις σίγουρα στη σούπερ λίγκ 2, αφού η Κοζάνη ανεβαίνει σίγουρα κατηγορία, μετά την περσινή αδικία που της στέρησαν με το έτσι θέλω την άνοδο. Έκανες την καλύτερη κίνηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Kameno xartaki. Micky mouse. O kathe antipalos tu ewaze gol. Argos k sinexia ena bima pio argos. Teliomenos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Και πολύ καλά έκανες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Απο το καλοκαιρι ειχε συμφωνησει με την Κοζανη δεν προχωρησε γιατι δεν ανεβηκαν στη Β. Αυτα δεν εχουν σημασια. Αφου εφυγε απο δω ας παει οπου αγαπαει. Δε μας λενε γιατι εφυγε ή τον εδιωξαν. Νομιζω οτι αυτο ομως συμφερει και τις δυο πλευρες. Ο νοων νοειτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ