Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τα οικογενειακά τραπέζια μας περνάνε πάντα από το κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια»


Τηλ. παραγγελιών: 2331061683
Αναρωτιέστε τι να μαγειρέψετε το Σαββατοκύριακο που έρχεται, κάτι διαφορετικό και ιδιαίτερο για να απολαύσετε στο τέλος μιας ακόμα δύσκολης εβδομάδας; Κάτι για να τους ικανοποιήσετε και να τους φροντίσετε όλους στο Κυριακάτικο οικογενειακό τραπέζι;

Το κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια» έχει πάντα τις καλύτερες λύσεις, είτε για τα επίσημα είτε για τα καθημερινά τραπέζια. Και φυσικά, σας λύνει τα χέρια, καθώς χρόνια τώρα, ετοιμάζει καθημερινά μεγάλη ποικιλία κρεατοσκευασμάτων με κορυφαίας ποιότητας κρέατα και διαλεχτά υλικά.


Από μπριζόλες, κοτόπουλα, κιμά, σουβλάκια χοιρινά και κοτόπουλο, χοιρινό ή μοσχάρι, χειροποίητα λουκάνικα, μέχρι και τις έτοιμες λύσεις, όπως ρολά γεμιστά, μπριζόλες γεμιστές, τορτίγιες, κοντοσούβλια, τηγανιές... ότι και αν επιλέξετε θα αποτελέσουν ιδανικό γεύμα για το οικογενειακό σας τραπέζι αλλά και τις συγκεντρώσεις της παρέας.




Το κρέας πάντα στα καλύτερα του, από το πιο απλό μέχρι το πιο ιδιαίτερο παρασκεύασμα, θα το βρείτε μόνο στο κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια».

Κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια»
Θα το βρείτε στην οδό Λεωνίδου 2, Κεντρικής
Στο τηλέφωνο 2331061683
Και στο internet με ένα ΚΛΙΚ στο eilikrineia.gr
Και στο facebook ΕΔΩ
Παραγγελίες και μέσω efood εδώ
Παραγγελίες και μέσω BOX εδώ























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ