Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Δίκη Άλκη: Αποχώρησαν από την πίσω πόρτα οι «12» - «Κάτω το κεφάλι ρε» φώναξαν διαδηλωτές

Τεταμένο ήταν το κλίμα έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης με δεκάδες άτομα να φωνάζουν συνθήματα για τον Άλκη Καμπανό, ενώ την ίδια ώρα οι 12 κατηγορούμενοι για τη στυγερή δολοφονία του μετά τη διακοπή της δίκης αποχώρησαν από την πίσω πόρτα και κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας.

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις είχαν αναπτυχθεί περιμετρικά του Δικαστικού Μεγάρου υπό τον φόβο επεισοδίων, ενώ διμοιρίες της ομάδας ΟΠΚΕ βρέθηκαν στην πίσω πόρτα του κτιρίου, όπου αποχώρησαν οι κατηγορούμενοι για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού.

Μάλιστα κάποια άτομα προσπάθησαν να προσεγγίσουν την κλούβα των ΜΑΤ, φωνάζοντας «κάτω το κεφάλι ρε». Έξω από την κεντρική είσοδο δεκάδες άτομα φωνάζουν συνθήματα για τον 19χρονο, όπως «Άλκης ζωντανός, για πάντα Αρειανός» καθώς και συνθήματα κατά των κατηγορουμένων, όπως «Δολοφόνοι, ισόβια».

Δείτε τα video από το thesstoday.gr:


2 σχόλια:

  1. Κατω το κεφαλι ολοι οι οπαδοι. Μονο φιλαθλοι πια στα γηπεδα. Η θεση των οπαδων ειναι στη φυλακη μαζι με τους χρυσαυγιτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ..koitaxte mapes pu katharisan to paidi..
    klisane ena spiti olokliro..
    ..xesmenoi oli tus vlepete ???
    Aftus enan enan prepi na tus kanun mathimata (oral)stis fylakes....
    Alla tora otan pas stin fylaka exis k tv k kinito...an ine fylaka afti.
    Poly krima pu efige to paidi gia tipote.
    Isovia simeni mono stus Araves stis fylakes ..
    Stin evropi xeronde pu ta pane gia diakopes..
    Enan enan stin buzu ke na tus salamonun eki mesa xeftiles..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ