Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

26 χρόνια μετά... Ο «Afros» αναβιώνει βραδιά «Σούσουρο»!


Το θρυλικό μπαράκι των 90's επιστρέφει για ένα βράδυ!
Ένα event που έχει γίνει θεσμός πλέον στη Βέροια. Μια βραδιά που γυρνάει πολλούς από εμάς πίσω και μας ξυπνάει πολλές αναμνήσεις... Όσοι ζήσατε το μπαρ «ΣούΣουρο» θα συγκινηθείτε... Όσοι δεν το προλάβατε, θα δείτε πώς διασκεδάζαμε στη Βέροια στα 90's.


Το θρυλικό μπαράκι που αγάπησε όλη η νυχτερινή ζωή της Βέροιας -και όχι μόνο- την δεκαετία του '90, επιστρέφει και πάλι για ένα βράδυ και ξαναζωντανεύει στο bar «Afros», στο μαγαζί που ο ιδιόκτητης του Κώστας Σαμανιδης υπήρξε σερβιτόρος του «ΣούΣουρο» εκείνη την εποχή.




Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2023, όλοι οι συντελεστές της μεγάλης και ανεπανάληπτης επιτυχίας θα είναι στις θέσεις τους... όπως τότε!

Barmen, σερβιτόροι, dj's και υποδοχή στην πόρτα, ο καθένας στο πόστο του, για να μας εξυπηρετήσει και να διασκεδάσει μαζί μας.


Οι ιδιοκτήτες, Παναγιώτης Νοχουσίδης (η πηγή του γέλιου) θα είναι στο σέρβις, Περικλής Παπαγιάννης (ο κομψός οικοδεσπότης) στην πόρτα και Φώτης Παυλίτσας (παν μέτρον άριστον) στο bar, ο Αχιλλέας Μπουτζιώνας (ίσως το καλύτερο μπαρμάνι εκείνης της εποχής) στο bar μαζί με την Αθηνά, την Κική και τη Φανή. Ο Κώστας και ο Γιώργος στο σέρβις... Και στα decks ανεβαίνουν με τις μαγικές μουσικάρες της εποχής, ο Αντώνης, ο Λάζαρος, ο Παναγιώτης, ο Βαλάντης αλλά και ο διαχρονικός Γιάννης (Σάιμον)!

Φεβρουάριος 1997 - Φεβρουάριος 2023
26 χρόνια μετά...

Πότε; Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2023
Πού; bar «Afros», πεζόδρομος Έλλης



2 σχόλια:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ