Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Μικρή ενίσχυση για την Α.Δ. Ημαθίας - Αποκαλυπτικό έγγραφο

Συνεδρίασε το συμβούλιο μεταθέσεων στο Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας στην Αθήνα, με σκοπό να καθορίσει τον αριθμό των εν ενεργεία Αστυνομικών που θα μετατεθούν ανά τις Διευθύνσεις Αστυνομίας της χώρας. 

Σε πολλές διευθύνσεις η ενίσχυση του Αρχηγείου ήταν μηδαμινές, με αποτέλεσμα να υπάρχει έντονη δυσαρέσκεια. Δυστυχώς και στην περίπτωση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ημαθίας, η ενίσχυση ήταν αρκετά μικρή.

Συγκεκριμένα, την περιοχή μας θα ενισχύσουν μόλις τρεις (5) Αστυνομικοί (ένας αξιωματικός, ένας βαθμοφόρος και τρεις αστυφύλακες), την στιγμή που αρκετοί άλλοι συνταξιοδοτούνται. 

Ένας νομός, όπως η Ημαθία, με εγκληματικότητα και ελλιπή Αστυνόμευση ειδικά στα χωριά του Δήμου, θα έπρεπε να τύχει μιας διαφορετικής αντιμετώπισης.

Προφανώς όμως, οι αρμόδιοι των μεταθέσεων είχαν διαφορετική άποψη. Τέτοιου είδους αποφάσεις εκτός του ότι αφήνουν τις Αστυνομικές Υπηρεσίες της επαρχίας υποστελεχωμένες, κρατώντας εκατοντάδες Βεροιώτες αστυνομικούς «αιχμάλωτους» στην Αθήνα, καταστρέφουν κάθε ελπίδα για τον εργαζόμενο οικογενειάρχη Αστυνομικό που περιμένει να επιστρέψει στην ιδιαίτερη πατρίδα του.


1 σχόλιο:

  1. Σαν δε ντρέπονται Χάρη μας κάνουν Για πέταμα είχαμε τα παιδία μας Ελλάδα είναι μόνο Αττική Κυκλάδες Δωδεκάνησα ρωτω

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ