Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Παραμονή Θεοφανείων στον Άγιο Γεώργιο Βέροιας


Το πρωί της Πέμπτης, 5ης Ιανουαρίου, παραμονή της Δεσποτικής Εορτής της Βαπτίσεως του Κυρίου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων λειτούργησε και κήρυξε τον θείο λόγο στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Βεροίας και στο τέλος τέλεσε την ακολουθία του Μεγάλου Αγιασμού. Στις 6 το απόγευμα, θα χοροστατήσει στον Μέγα Πανηγυρικό Εσπερινό των Θεοφανείων στον Ιερό Ναό των Αγίων Αναργύρων Βεροίας, όπου θα ομιλήσει ο Αρχιερατικός Επίτροπος Βεργίνης Αρχιμ. Ιερεμίας Γεωργαλής.

Την Παρασκευή 6 Ιανουαρίου το πρωί, ανήμερα των Θεοφανείων, θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό του Οσίου Αντωνίου Πολιούχου Βεροίας. Στη συνέχεια θα αγιάσει τα ύδατα στις 11:30 π.μ. στην περιοχή κάτω από τα κοιμητήρια της Βεροίας, στον ποταμό Τριπόταμο, στις 12.00 το μεσημέρι στο άλσος του Αγίου Νικολάου Ναούσης, στις 12.30 μ.μ. στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Ναούσης και στις 3:00 μ.μ. στο φράγμα του Αλιάκμονος.











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ