Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Νέα ψηφιακά ακτινολογικά μηχανήματα στο Νοσοκομείο Βέροιας


Δύο νέα υπερσύγχρονα ακτινολογικά συγκροτήματα εγκαταστάθηκαν και παρουσιάστηκαν σήμερα στο Νοσοκομείο της Βέροιας. Πλέον στην διάθεση των ασθενών βρίσκονται επιπλέον, ένα υπερσύγχρονο χειρουργικό λέιζερ λιθοτριψίας, ένας ορθοπαντογράφος και ένας τελευταίας τεχνολογίας υπέρηχος. Τα μηχανήματα αυτά έκαναν «ποδαρικό» στην νέα χρονιά, όπως αναφέρει σε ανάρτησή του ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Ημαθίας Ηλίας Πλιόγκας, όπου δημοσίευσε και τις σχετικές φωτογραφίες. «Συνεχίζουμε σταθερά προσηλωμένοι στη διαρκή βελτίωση υπηρεσιών υγείας. Δίπλα σε κάθε Πολίτη», τονίζει ο Διοικητής.







6 σχόλια:

  1. Περα απο πλάκα εχει αλλάξει προς το θετικοτερο το νοσοκομειο μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο !! όλα αυτά είναι προς όφελος δικό μας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΑΣ.ΤΟ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΓΥΡΩ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΧΑΛΙ ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΦΙΛΟΣ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολύ κακώς. Επρεπε να περιμένουν μέχρι να αναλάβει ο συριζας. Ακόμη τρία τέτοια μηχανήματα θα έφερνε. Αλλά δεξιοί ειναι. Ρωτάνε κανέναν; Ρωτάνε ποιος εχει το ηθικό πλεονέκτημα; Χωρίς να το έχουν, κάνουν του κεφαλιού τους , ενάντια στην θέληση του λαού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο ΣΥΡΙΖΑ ΜΕ ΔΙΚΌ ΤΟΥ ΕΡΓΟΛΆΒΟ ΤΌΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΌΡΕΣΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΏΣΕΙ ΟΎΤΕ ΤΟ ΚΤΊΡΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μεγαλη υποθεση τα μηχανηματα και οι καλες εγκαταστασεις και μπραβο σε ολους ( αν και ολα ειναι με χρηματα του λαου). Το μεγαλο προβλημα ηταν και παραμενει το λιγο προσωπικο και τα προβληματικα ραντεβου που πιθανοτατα οφειλονται στο λιγο προσωπικο;;; και ισως στον προγραμματισμο;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ