Quantcast

http://picasion.com/

Στον Φώτη Καραβασίλη αφιερωμένο το πνευματικό μνημόσυνο του Δικηγορικού Συλλόγου Βέροιας


Αφιέρωμα και ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του
Το ετήσιο πνευματικό μνημόσυνο υπέρ των αποβιωσάντων δικηγόρων τέλεσε το απόγευμα της Δευτέρας 30 Ιανουαρίου 2023, ανήμερα της εορτής των Τριών Ιεραρχών, ο Δικηγορικός Σύλλογος Βέροιας σε συνεργασία με την Επιτροπή Διαχείρισης Περιουσίας Κληροδοτήματος Αναστασίου Κάππου.


Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Δικηγορικού Συλλόγου Βέροιας «Φιλοκτήμων Παπαδόπουλος», παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη κ. Παντελεήμωνα, του βουλευτή Ημαθίας Άγγελου Τόλκα, του Δημάρχου Βέροιας Κώστα Βοργιαζίδη, μελών του Δ.Σ. του Δικηγορικού Συλλόγου, πολλών δικηγόρων, αλλά και της οικογένειας του αείμνηστου τέως προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Βέροιας, Φώτη Καραβασίλη.


Τον λόγο πήρε αρχικά ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Στέργιος Σουροβίκης, που αναφέρθηκε στην εορτή των Τριών Ιεραρχών και διάβασε τα ονόματα των αποβιώσαντων δικηγόρων μελών του Συλλόγου, συμβολαιογράφων και δικαστικών υπαλλήλων. 


Ο κ. Σουροβίκης έκανε ειδική αναφορά στον Φώτη Καραβασίλη και ένα αφιέρωμα στην ζωή και το έργο του, ενώ τηρήθηκε και ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του.


Στη συνέχεια, ο Δήμαρχος Κώστας Βοργιαζίδης απένειμε μια χρυσή λίρα στον απόφοιτο του ΕΠΑΛ Βέροιας και πλέον πρωτοετή φοιτητή της Ιατρικής Σχολής Θεσσαλονίκης, Χρήστο Καλημάνη, που πρώτευσε στην σχολική περίοδο 2021 - 2022, συγκεντρώνοντας βαθμολογία 19,9.


Η εκδήλωση έκλεισε με την ομιλία του δικηγόρου Αντώνη Μπιδέρη, που ανέπτυξε το θέμα «Έγκλημα στο σχολείο. Ανήλικοι δράστες... αδρανείς ενήλικες».

Δείτε φωτογραφίες:











































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ