Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Δράση ενημέρωσης στο Εσπερινό ΓΕΛ Βέροιας


Ενημερωτική δράση ευαισθητοποίησης πραγματοποίησε το απόγευμα της Τρίτης 24 Ιανουαρίου, κατόπιν πρόσκλησης, το επιστημονικό προσωπικό του Κέντρου Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών του Δήμου Βέροιας σε μαθητές/-τριες του Εσπερινού Γενικού Λυκείου Βέροιας.

Στόχος ήταν η βελτίωση των γνώσεων των μαθητών/-τριών σε θέματα βίας, η καλλιέργεια κουλτούρας σεβασμού των δικαιωμάτων και η ενημέρωση για τους τρόπους προστασίας.

Η παρέμβαση έδωσε την ευκαιρία στα συμμετέχοντα πρόσωπα να αναστοχαστούν σχετικά με τα έμφυλα στερεότυπα/προκαταλήψεις, την ισότητα των φύλων, την ενδοοικογενειακή βία, τις ποικίλες μορφές της έμφυλης βίας και να ενδυναμωθούν στην πρόληψη και αντιμετώπιση του φαινομένου.

Η εν λόγω δράση εντάσσεται στο επιχειρησιακό πρόγραμμα ΠΕΠ Κεντρικής Μακεδονίας (2014 -2020). Το έργο συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο).

1 σχόλιο:

  1. Υπάρχουν και άτομα που δεν έπρεπε να φοιτούν στο Εσπερινό...δεν υπάρχει έλεγχος λέω εγώ τώρα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ