Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τα «Λιοντάρια» την άνοδο - Αν η οικογένεια Μπίκα, συνέχιζε...

Kataskopos speaking
Έβλεπα το ματς της Βέροιας κόντρα στη Λάρισα, ένας αγώνας που έγινε στο θρυλικό Αλκαζάρ (για όσους δεν το γνωρίζουν, Αλκαζάρ σημαίνει «κάστρο» στα Αράβικα) και αυτό που μου ήρθε στο μυαλό είναι ότι αυτές οι δύο ομάδες θα πρέπει να αγωνίζονται στην Α' Εθνική. Είναι φτωχή η Super League χωρίς αυτές! 

Η Βέροια για ακόμη ένα εκτός έδρας ματς έδειξε χαρακτήρα. Έχασε πολύ δύσκολα μέσα σε μια καυτή έδρα. Αν ήταν λίγο πιο τυχερή και είχε μεγαλύτερη πίστη, θα έφευγε με τον βαθμό της ισoπαλίας. 

Οι αλλεπάλληλες αλλαγές προπονητών θεωρώ πως έχουν επηρεάσει αρνητικά την ομάδα. Δεν μπορεί να βρει την ψυχική ηρεμία που χρειάζεται. Ναι, το ξέρω είναι μια μεταβατική χρονιά, αλλά θα πρέπει να μπούνε οι βάσεις και κυρίως ο σύλλογος να μην κινδυνέψει. Βρισκόμαστε χαμηλά στον βαθμολογικό πίνακα και αυτό θα πρέπει να αλλάξει χθες! 

To επόμενο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς στην έδρας μας, είναι ζωής ή θανάτου. Πρέπει πάση θυσία να πάρουμε τη νίκη ακόμα και με μισό μηδέν. Μια περαιτέρω απώλεια βαθμών θα είναι καταστροφική! Είμαι στην 11η θέση και μόλις 4 ομάδες έχω από κάτω... Χτυπάω καμπανάκι, γιατί μια ακόμη γκέλα θα μας φέρει στο φάσμα του υποβιβασμού. 

Κατά την γνώμη μου το πρωτάθλημα θα το πάρει ο Πανσερραϊκός. Θα παλέψουν επίσης η Λάρισα και η Νίκη Βόλου, αλλά τα «Λιοντάρια» είναι το απόλυτο φαβορί. Έχει και τον Δερμιτζάκη στον πάγκο που ξέρει καλά τι θα πει πρωταθλητισμός. 

Αν η οικογένεια Μπίκα, συνέχιζε στο τιμόνι της ομάδας, πιστεύω πως θα έπαιρνε άνετα την κούπα και τον Μαΐο θα πανηγύριζε την άνοδό στα μεγάλα σαλόνια. Ήταν η σειρά μας...

2 σχόλια:

  1. Αν συνέχιζε η οικογένεια Μπίκα, η ΒΕΡΟΙΑ όχι μόνο θα πανηγύριζε την άνοδο αλλά θα έπαιρνε το κύπελλο Ελλάδος, την αμέσως επόμενη περίοδο θα κέρδιζε την είσοδο στους χρυσοφόρους ομίλους του τσάμπιονς λιγκ, και σε δύο χρόνια θα κατακτούσε αήττητη το πρωτάθλημα Ελλάδος. Αν, αν, αν... Μπράβο, κατάσκοπε! Κυριολεκτικά μας φώτισες...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πετύχαμε την ΑΕΛ στα χειρότερα της και χάσαμε για να είμαστε ειλικρινής...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ