Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Οι κινήσεις της 29χρονης στη Βέροια μετά την τραγωδία - Η ερώτηση στα ΚΤΕΛ και τα… τσιγάρα

Το ρολόι δείχνει 16.30. Η κάμερα ασφαλείας «πιάνει» την 29χρονη μητέρα να κατευθύνεται προς το ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης, ατάραχη και σαν να μην έχει συμβεί το παραμικρό. Κι όμως, έχουν περάσει λίγα μόλις λεπτά από τη στιγμή που η γυναίκα φέρεται να πέταξε το 11 μηνών κοριτσάκι της στον Αλιάκμονα.

Ανοίγει την πόρτα και κατευθύνεται προς το ταμείο. Σύμφωνα με πληροφορίες ρωτάει την υπάλληλο τι ώρα είναι το επόμενο δρομολόγιο με προορισμό τη Θεσσαλονίκη και στη συνέχεια βγαίνει έξω.

Στο βίντεο ντοκουμέντο που εξασφάλισε το OPEN φαίνεται ξεκάθαρα ότι η γυναίκα βρίσκεται σε ήρεμη κατάσταση και συνεχίζει τη ζωή της κανονικά, αδιαφορώντας για το γεγονός ότι το μωράκι της ήταν νεκρό στα παγωμένα νερά του ποταμού. Δευτερόλεπτα αργότερα μάλιστα δεν διστάζει να εισέλθει ακόμη και σε ένα κατάστημα τυχερών παιχνιδιών και δοκιμάζει… την τύχη της. Αμέσως μετά κινείται στο διπλανό ψιλικατζίδικο, παίρνει τσιγάρα και φεύγει, με κατεύθυνση το κέντρο της Βέροιας.

Η 29χρονη που με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα – ανακριτή έχει προφυλακιστεί, φαίνεται πως αντιμετωπίζει ψυχιατρικά προβλήματα εδώ και πολλά χρόνια. Οι κοινωνικές υπηρεσίες του δήμου Αλεξάνδρειας όμως, επέτρεπαν στη μητέρα να έχει την επιμέλεια του παιδιου. Αρμόδιες πηγές αναφέρουν ότι έχουν ενημερωθεί για το θέμα της εποπτείας και δεσμεύονται ότι θα προβούν στα απαραίτητα, ώστε να πέσει άπλετο φως στην υπόθεση.

1 σχόλιο:

  1. γραμματείς και Φαρισαίοι7 Ιανουαρίου 2023 στις 9:17 π.μ.

    Ανύπαρκτη η πολιτεία.

    Βάζει 2 κοινωνικές λειτουργούς για τον μισο νομο ημαθιας και νίπτει τας χείρας της(η πολιτεία)
    Οι υπάλληλοι αυτοι ,σου λένε δε μπορούμε να καλύψουμε ολες αυτές τις ανάγκες, και δε μας δίνει τα μέσα η πολιτεία, να κάνουμε όπως θα άπρεπε την δουλειά μας, οπότε νίπτουν τας χείρας των(οι υπάλληλοι).

    Η κοπέλα εχει προβλήματα υγείας, οι οικείοι της σηκώνουν σταυρο και ένα μωρό 11 μηνών, άφησε την τελευταία του πνοή, πνιγμένο απο τα παγωμένα νερά, που ξέπλυνε τα χέρια της, αυτή η βρωμοπολιτεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ