Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Έκοψε την πίτα του η ομάδα μπάσκετ του Φιλίππου


Σε ευχάριστο κλίμα και με πολλά χαμόγελα, τα μέλη του μπασκετικού Φιλίππου Βέροιας και η διοίκηση, συγκεντρώθηκαν για να τιμήσουν το έθιμο και να κόψουν την καθιερωμένη Βασιλόπιτα για το 2023. Η κοπή έγινε την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου, πριν την έναρξη του κανονικού προγράμματος προπόνησης.


Την βασιλόπιτα έκοψε και μοίρασε ο αντιπρόεδρος, Ιωάννης Στεργίου, ο οποίος με την ολοκλήρωση της διαδικασίας ευχήθηκε στους παίκτες και τους εμψύχωσε ενόψει της απαιτητικής συνέχειας στον 3ο όμιλο της Β’ Εθνικής.

Ο μεγάλος τυχερός της ημέρας ήταν μια από τις επενδύσεις του Φιλίππου Βέροιας, ο 18χρονος Νίκος Δημαλής!




«Ευχαριστούμε το ζαχαροπλαστείο LIDO και τους ένθερμους φίλους της ομάδας Αδερφούς Κουτόβα για την ευγενική χορηγία της πίτας!», αναφέρει ο Φίλιππος.

Μετά το ευχάριστο διάλλειμα, ο Ευθύμης Κοθράς και οι παίκτες του συνέχισαν το συνηθισμένο πρόγραμμα, με την ψηφιακή ανάλυση να προηγείται και στη συνέχεια τους παίκτες να μπαίνουν στο παρκέ.

Δείτε φωτογραφίες:












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ