Quantcast

http://picasion.com/

ΣΥΡΙΖΑ - ΠΑΣΟΚ: Αντίστροφη μέτρηση για τις ανακοινώσεις των υποψηφίων Βουλευτών Ημαθίας

Πλησιάζει η ώρα των ανακοινώσεων των υποψηφίων βουλευτών σε ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ στην Ημαθία. Απομένουν μόλις λίγες ημέρες, ώστε να δοθούν στην δημοσιότητα τα 12 ονόματα (από έξι για κάθε κόμμα) που θα ριχτούν στη μάχη του σταυρού στις επικείμενες βουλευτικές εκλογές. Πλέον οι πολιτευτές θα μπορούν να ξεκινήσουν και τυπικά την προεκλογική τους εκστρατεία, και δεν θα χρειάζονται... καμουφλάζ.

Η καθυστέρηση των ανακοινώσεων από πλευράς Κουμουνδούρου και Χαριλάου Τρικούπη έχει βγάλει στα... κάγκελα τους φερόμενους ως υποψηφίους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ, καθώς εκτιμούν ότι χάνουν χρόνο που είναι πολύτιμος γι’ αυτούς και τον στόχο τους που δεν είναι άλλος από το να κατακτήσουν μία θέση στο εθνικό κοινοβούλιο. 

Ο χρόνος πλέον μετρά αντίστροφα για τις ανακοινώσεις, με τα στελέχη σε τοπικό επίπεδο να έχουν ήδη σχεδιάσει την προεκλογική τους εκστρατεία. Δεν είναι τυχαίο που οι περισσότεροι από αυτούς έχουν νοικιάσει και πολιτικά γραφεία στο κέντρο της Βέροιας, ενώ ορισμένοι έχουν επεκταθεί και σε Νάουσα και Αλεξάνδρεια. Αναμένεται σκληρή μάχη στον προοδευτικό χώρο...

7 σχόλια:

  1. Τόσα χρόνια δεν κατάλαβα ποτέ προοδευτικό χώρο δηλαδή προοδευτικοι είναι τα λαμόγια οι κωλοτούμπες κουμουνιστες από το ΠΑΣΟΚ στο ΣΥΡΙΖΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δυσκολα ειναι κ οι δυο..! Ενας ειναι ο αρχηγος.. που θα μας σωσει.. 😉

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν νοιωθετε την αναγκη να ψηφισετε ξανα αυτη την Κυβερνηση, απλα να γνωριζετε οταν κοιμασθε οτι καταστρεφετε την κοινωνια...και θα το δειτε αν εχετε συνειδηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ και συμπληρώνω, όχι μόνο αυτή την κυβέρνηση αλλά και τις προηγούμενες οι οποίες διαπιστωμένα πλέον έχουν καταστρέψει τη χώρα.

      Διαγραφή
  4. Χαχαχαχαχα θα σωθούμε από πνιγμένους !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Που είναι εκείνος ο αστείος σχολιαστής που έγραφε σεντόνια για τον ανδρουλακη κ τώρα κρύφτηκε απ την ντροπή του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ούτε ντρέπονται οι αριστεροί φασίστες . αμετανόητοι. ευχαριστουμε κυριοι για τα 3 μνημονια και τα 500 δις ευρω χρεος . αντε να βρειτε καμια δουλεια να βγαλετε μεροκαματο . άεργοι προδοτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ