Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Αυτή είναι η 29χρονη που κατηγορείται πως σκότωσε το παιδί της - Οι προκλητικές φωτογραφίες στο facebook

Σοκ έχει προκαλέσει στο πανελλήνιο η υπόθεση του τραγικού θανάτου ενός βρέφους 11 μηνών, το οποίο εντοπίστηκε νεκρό στο φράγμα του Αλιάκμονα. Η 29χρονη μητέρα, η οποία κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση φέρεται να πέταξε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς το 11 μηνών παιδί της στο ποταμό του Αλιάκμονα στη Βέροια. Ο Εισαγγελέας Βέροιας της άσκησε δίωξη για ανθωποκτονία απο πρόθεση. Η ίδια ζήτησε και πήρε προθεσμία να απολογηθεί την Τετάρτη. Έως τότε θα κρατηθεί στην Αστυνομική Διεύθυνση Ημαθίας.

Η γυναίκα αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, ενώ αρνήθηκε την κατηγορία και δε θέλησε να πει τίποτα.

“Δεν σκότωσα το παιδί μου, μου είπαν ότι κατέληξε” φέρεται να είπε στον ανακριτή η 29χρονη.

Η 29χρονη που μένει στον Σταυρό Αλεξάνδρειας, το προηγούμενο διάστημα παρουσιάζεται να είχε διαμάχη με τον πατέρα του παιδιού, ο οποίος σύμφωνα με μαρτυρίες ντόπιων κατοίκων προσπαθούσε να πάρει την επιμέλεια του βρέφους.

Οι προκλητικές φωτογραφίες στο facebook






16 σχόλια:

  1. Η γυναικα εχει ψυχιατρικα προβληματα. Ο διασυρμος της τι σκοπο εχει; Κακως της αφησαν την επιμελεια σ αυτη την κατασταση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ ..τι έκαναν οι κοινωνικές υπηρεσίες ώστε να μην καταλήξει το κοριτσάκι στο χώμα;

      Διαγραφή
    2. Το 'μαθαν καλά οι κρυπτοαλλοδαποί το παιχνίδι του διασυρμού των ανθρώπων.

      Διαγραφή
    3. Έγινε κάποια καταγγελία στο παρελθόν ;

      Διαγραφή
  2. Απαντήσεις
    1. Η επιλόχεια κατάθλιψη συμβαίνει τις πρώτες μέρες μετά τη γέννα άντε το πολύ πολύ μέσα στον πρώτο μήνα .11 μήνες μετά επιλόχεια;; Δε νομίζω ..Άλλη τρέλα έχει αυτη μάλλον.Για να εκδικηθούν τον άντρα σκοτώνουν τα παιδιά τους !!Νέα μόδα ...Τι ..να πει κανείς ..Καλό παράδεισο να έχει το αγγελούδι ..

      Διαγραφή
    2. επιλοχεια ψυχωση;

      Διαγραφή
  3. ΨΩΜΟΤΥΡΙ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΕ ΟΤΙ ΚΑΚΟ ΚΑΝΕΙ ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΠΛΕΟΝ Η ΙΔΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΠΑΝΤΟΤΕ ΔΕΝ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΡΕ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΑΛΛΑ ΔΑΙΜΟΝΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΔΑΙΜΟΝΙΣΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΑΘΩΕΣ ΨΥΧΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΓΓΕΛΟΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ... ΑΥΤΟΙ ΑΡΑΓΕΣ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΜΑΛΛΟΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η κοπέλα αντιμετώπιζε σοβαρα ψυχολογικά πρόβληματα. Οταν κάποιος την έβλεπε από κοντά το καταλάβαινε αμέσως. Κρίμα που δεν μπόρεσε κανένας να βοήθησει. Και η οικογένεια της χρειάζεται βοήθεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Απο τις φωτογραφιες που κυκλοφορουν το μονο συμπερασμα που βγαινει ειναι οτι η γυναικα δεν εστεκε καλα. Γιατι ειχε το παιδι μαζι της; Πως την αφησαν να φυγει με το παιδακι μονη της;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ από τις φωτογραφίες έβγαλες το συμπέρασμα πως δεν έστεκε καλά. Για πες μας να καταλάβουμε πως έβγαλες αυτό το συμπέρασμα.

      Διαγραφή
  6. η τύπισσα ηταν για δέσιμο απο μικρή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. εδώ στο τέλος βγάζετε την κακία σας ελεος. είπαμε είχε ψυχολογικά κ αυτο είναι δεν έπρεπε να της δώσουν το μωρο αυτό ήταν λάθος. οι οικογένεια της είναι μια χαρά κ η μαμά κ ο παππούς κ ο αδελφός. οι δυσκολίες που έχουν περάσει φενετε στα πρόσωπα τους δύσκολο να έχεις ένα τέτοιο παιδί αδιέξοδο δεν ξες τη κάνεις η κοπέλα είχε ξεσπάσματα άσχημα. μη κρίνετε οικογένεια μείνετε σε αυτό που έχει γινει

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ