Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ναι, ρε Βεροιάρα! Νίκησε με 2-0 τον Απόλλωνα Πόντου

Αν και η είσοδος των δύο ομάδων πραγματοποιήθηκε σε ένα απογοητευτικά άδειο γήπεδο, σιγά σιγά ο κόσμος προσήλθε, χωρίς ωστόσο να συγκεντρώσει τον αναμενόμενο κόσμο. Όπως και να έχει, η Βέροια έκανε το χρέος της και πήρε το υπερπολύτιμο τρίποντο!

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τη Βέροια να είναι αυτή που ελέγχει τον ρυθμό του αγώνα με την μπάλα στα πόδια και απείλησε μόλις στο τρίτο λεπτό, με κεφαλιά του Μπελεβώνη από κόρνερ του Μπουκουβάλα που πέρασε οριακά από την αριστερή πλευρά της εστίας του Πίτκα. Ένα λεπτό νωρίτερα, η διαιτητής αδιαφόρησε σε χέρι αμυντικού της φιλοξενούμενης ομάδα.




Η Βέροια είχε άλλη μια ευκαιρία με διπλή προσπάθεια των Φασίδη και Μπουκουβάλα στο 13ο λεπτό και στη συνέχει ο Απόλλων κατάφερε να ισορροπήσει και να βγει στην επίθεση, χωρίς να σημειώσει κάτι αξιόλογο.

Η συνέχεια ανήκε αποκλειστικά στη “Βασίλισσα”, η οποία έκλεισε στα καρέ του τον Απόλλων, με δύο σουτ του Μπλέτσα, φάση διαρκείας και απευθείας εκτέλεση φάουλ του Φασίδη, την οποία έδιωξε με τις γροθιές ο Πίκτας. Από στημένα απείλησε και προς τα τέλη του ημιχρόνου η ομάδα του Σπύρου Μπαξεβάνου, με φάουλ και κόρνερ που εκτελέστηκαν από τον Φασίδη, αλλά δεν “καρποφόρησαν”.

Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου η εικόνα ήταν παρόμοια, ωστόσο με περισσότερη ένταση και καμία ευκαιρία. Η πρώτη ήρθε στο 59′ για τον Απόλλωνα Πόντου με σουτ του Καλογέρη και απόκρουση του Βενετικίδη.

Ξανά οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που είχαν τελική με μακρινό σουτ του Καλαϊτζίδη στο 70′, το οποίο αντιμετώπισε ψύχραιμα ο Βεροιώτης τερματοφύλακας.

Η Βέροια απείλησε τον Πίτκα στο 72′, με κόρνερ του συνήθη ύποπτου, στο οποίο χρειάστηκε να επέμβει ο πορτιέρο των φιλοξενούμενων.

Μεγάλη ευκαιρία για τον Απόλλωνα στο 83ο λεπτό με μια ψιλοκρεμαστή κεφαλιά του Αραβίδη να αναγκάζει τον Βενετικίδη να διώξει την μπάλα σε κόρνερ.

Η λύτρωση για τη Βέροια ήρθε στο 89′, με τον Μούχαλη να σεντράρει και τον Μπουόλι να πιάνει καταπληκτική για το 1-0!

Το 1-0 δεν ήταν αρκετό όπως φάνηκε και η Βεροιάρα με τον Ελευθεριάδη στο 94 να στέλνει στο καναβάτσο τον Καλαϊτζίδη και την ομάδα του!




ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

Βέροια (ΜΠΑΞΕΒΑΝΟΣ): ΒΕΝΕΤΙΚΙΔΗΣ, ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑΣ, ΝΤΟΥΜΑΝΗΣ (ΜΟΥΧΑΛΗΣ 73′), ΣΤΙΚΑΣ (ΠΕΡΔΙΚΗΣ 64′), ΚΟΛΛΑΡΑΣ, ΜΑΣΟΥΡΑΣ, ΜΠΟΥΟΛΙ, ΓΙΟΥΚΟΥΔΗΣ (ΙΩΑΝΝΟΥ 73′), ΦΑΣΙΔΗΣ, ΜΠΕΛΕΒΩΝΗΣ (ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ 64′), ΜΠΛΕΤΣΑΣ.

Απόλλων Πόντου (ΚΑΛΑΪΤΖΙΔΗΣ):
ΠΙΤΚΑΣ, ΔΑΛΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΟΥΜΙΝ, ΚΑΛΑΪΤΖΙΔΗΣ (ΑΡΑΒΙΔΗΣ , ΑΜΠΟΥΝΤΟΥ, ΚΑΛΟΓΕΡΗΣ, ΑΜΑΡΑΝΤΙΔΗΣ, ΜΠΕΛΕΒΩΝΗΣ Ε., ΝΤΙΑΛΟΣΙ, ΛΑΜΠΡΗΣ, ΕΣΑΛΟ.

1 σχόλιο:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ