Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Νίκος Παπανικολάου: Ο Βεροιώτης που γύρισε καρέκλες στο «The Voice»

Στις blind auditions του μουσικού διαγωνισμού «The Voice of Greece» που προβάλλεται από τον ΣΚΑΪ εμφανίστηκε στο επεισόδιο της Κυριακής 4/12 ο Νίκος Παπανικολάου. Ο 33χρονος Βεροιώτης τραγουδιστής εμφανίστηκε στη σκηνή του «The Voice» και τραγούδησε το «Εγώ να δεις» και έκανε τις καρέκλες του Πάνου Μουζουράκη και της Έλενας Παπαρίζου να γυρίσουν. Μάλιστα η Έλενα, μόλις έμαθε ότι ο Νίκος είναι από την Βέροια, τον ρώτησε πόσες φορές έχει τραγουδήσει με τον Κωνσταντίνο και Ματθαίο Τσαχουρίδη, λέγοντας ότι είναι πολύ καλά παιδιά και με καλές οικογένειες και πως ο Ματθαίος είναι ο καλύτερος λυράρης του κόσμου, με τον Κωνσταντίνο Αργυρό να συμφωνεί.




Αφού Πάνος και Έλενα τον διεκδίκησαν για την ομάδα τους, ο Νίκος επέλεξε να συνεχίσει στον μουσικό διαγωνισμό στην ομάδα της Έλενας Παπαρίζου, η οποία ενθουσιάστηκε με την ερμηνεία του, λέγοντας πως τραγούδησε κυμπάρικα και αντρίκια και της ξύπνησε μνήμες από τα παιδικά της χρόνια στη Σουηδία.




Μαζί του ήταν ο αδελφός του, Παναγιώτης, ο οποίος παρακολουθούσε μαζί με τον Γιιώργο Λιανό backstage την εμφάνιση του Νίκου με πολλή αγωνία και έδειξε ιδιαίτερα ανακουφισμένος μόλις γύρισαν οι καρέκλες και ο αδελφός του εξασφάλισε την είσοδό του στο «The Voice». Συγχαρητήρια Νίκο και καλή συνέχεια!

Δείτε το βίντεο με την εμφάνιση του Νίκου Παπανικολάου:


1 σχόλιο:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ