Quantcast

http://picasion.com/

Νέα αποκλειστική συνεργασία της ALU-SYN

Η ALU-SYN βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει άλλη μια νέα μεγάλη συνεργασία στον κλάδο κατασκευής προφίλ αλουμινίου. Στο δυναμικό παραγωγής και τον κατάλογο προϊόντων της 
ALU-SYN εντάσσεται πλέον και η εταιρεία ELVIAL. Πρόκειται για μια από τις πλέον ισχυρές Ελληνικές εταιρείες διέλασης αλουμινίου που έχει καταφέρει με εντυπωσιακούς ρυθμούς ανάπτυξης να εδραιωθεί στην Ελληνική και Ευρωπαϊκή. 

Η ELVIAL αναπτύσσει, παράγει και διαθέτει σε επιλεγμένες κατασκευαστικές εταιρείες κουφωμάτων, μεταξύ αυτών και η ALU-SYN προηγμένα συστήματα αλουμινίου για απλές και σύνθετες αρχιτεκτονικές εφαρμογές. Επιπλέον, παράγει και βιομηχανικό προφίλ χάρη στην πολυετή εμπειρία και τεχνογνωσία που διαθέτει. 

Με σεβασμό στη φύση και στον άνθρωπο, δημιούργησε μια πρότυπη μονάδα παραγωγής και ρομποτικής διαχείρισης των προφίλ αλουμινίου, σε νέες, τεχνολογικά καινοτόμες εγκαταστάσεις. 

Η ELVIAL έχει θέσει νέα πρότυπα στο αλουμίνιο και έχει εξελιχθεί σε μια τεχνολογικά προηγμένη, καθετοποιημένη, πελατειακά προσηλωμένη και χωρίς σύνορα εταιρεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ