Quantcast

http://picasion.com/

Συμβαίνει τώρα: Άναψε ο μπλε ουρανός στην αγορά - Όλα έτοιμα για το άναμμα του δέντρου στην Ελιά

Μπαίνει σε εορταστικούς ρυθμούς η πόλη
Παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες, την βροχή που έπεφτε νωρίτερα και την ομίχλη που επικρατεί ακόμα και μέσα στο κέντρο της Βέροιας, η πόλη μπήκε σήμερα σε χριστουγεννιάτικους ρυθμούς, με το άναμμα του φωτεινού χριστουγεννιάτικου διάκοσμου. Σήμερα το απόγευμα άναψε για πρώτη φορά φέτος ο μπλε φωτεινός ουρανός στον εμπορικό πεζόδρομο της Βέροιας που πέρυσι έγινε το highlight των γιορτών, ενώ άναψαν τα λαμπάκια στην Εληάς, Βενιζέλου, τα λαμπιόνια στα δέντρα σε διάφορα σημεία της πόλης και ο σταθερός φωτεινός διάκοσμος που μπήκε φέτος και σε επιπλέον γειτονιές της Βέροιας. 




Στο πάρκο της Ελιάς, ήδη όλα είναι έτοιμα για την μεγάλη εκδήλωση που ετοιμάζεται στις 20:00 για το άναμμα του δέντρου, με μελωδίες της Φιλαρμονικής και συναυλία από τους «Γκιντίκι» και δωρεάν ζεστό κρασί.

Δείτε φωτογραφίες:













9 σχόλια:

  1. Καλά που ζω στην Ελβετία ? Όταν έρχονται εκλογές η Δημοτική αρχή κάνει παπάδες... τύφλα να έχει η ενεργειακή κρίση !!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στην Ελβετία γιατί πήγες ........ να κλωσήσεις !

      Διαγραφή
  2. Μπράβο στον δήμο Βέροιας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπα φωταγωγησαν σημεία σημεία την νεκρή πόλη της Βέροιας
    από φώτα λόγω εκλογών ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φωτα έχει, κόσμο με λεφτά για ξόδεμα δεν έχει... Βενζίνη 2 ευρώ, το σούπερ μάρκετ καίει, η θέρμανση δεν ακουμπιεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Βέροια πόλη θλιβερή …

    Ένα απέραντο κιτς ο Δήμος της Βέροιας . Κιτς ο στολισμός , κιτς οι εκδηλώσεις , κιτς η αισθητική των ανθρώπων που έχουν θέσεις ευθύνης . Η Δημοτική αρχή έχει εξαντλήσει κάθε δυνατότητά της . Μέχρι εδώ που βλέπουμε φτάνει… Δεν αξίζει στη Βέροια αυτό το τίποτα με μπόλικο καθόλου . Η έμπνευση τους εξαντλείται σένα τρενάκι εδώ και δέκα χρόνια ! Ο στολισμός της πόλης , στολισμός προηγούμενης δεκαετίας . Οι εκδηλώσεις θλιβερές .
    Και όχι, χθες δεν έβρεχε, σας φτύσανε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι όμως κάνει νταν νταν το τραινάκι κύριε

      Διαγραφή
  6. Όλο το χωριό, λάμπει φωτεινό
    Μήνυμα θα φέρει στο βλαχοχωριό
    Έρχονται εκλογές, κάλπες δύσκολες
    Κάνουμε φιέστες κι όλο αγκαλιές
    Καλές γιορτές φασουλονταβαδες της μίζερης πόλης. Η καρδιά των Χριστουγέννων κτυπά σε Τρίκαλα, Δράμα, Βόλο που γίνεται χαμός από κόσμο και παιδιά, από δράσεις μέσα στην πόλη. Εσείς τον ύπνο τον βαθύ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ