Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Πληροφορίες για επίσκεψη Μητσοτάκη στη Βέροια για εγκαίνια - εξπρές

Όλο και πυκνώνουν οι πληροφορίες που θέλουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη να επισκέπτεται περί τα μέσα του Δεκεμβρίου την Βέροια για τα εγκαίνια του νέου Πολυκεντρικού Μουσείου των Αιγών στην Βεργίνα. Η πιθανότερη ημερομηνία των εγκαινίων σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες είναι μεταξύ 17 και 19 Δεκεμβρίου, με το Υπουργείο Πολιτισμού, την Εφορεία Αρχαιοτήτων και φυσικά τους τοπικούς φορείς της αυτοδιοίκησης να προσδοκούν ένα γεγονός παγκόσμιας εμβέλειας, με την παρουσία σπουδαίων προσωπικοτήτων και υψηλών προσκεκλημένων. Βέβαια, αν επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες και τα εγκαίνια γίνουν με τόσο σύντομη προαναγγελία, σαφώς ο πήχης των προσδοκιών χαμηλώνει. Όπως και να' χει, αναμένεται τεράστια κινητοποίηση και πολύ έντονο πολιτικό ενδιαφέρον!

11 σχόλια:

  1. Να παραιτηθεί δεν είπαμε; Ειναι και δεξιός και Κούλης. Εμείς λέμε να αναλάβει τις τύχες μας ο συριζας άμεσα. Τι εκλογές και τρίχες; Ποιος περιμένει μέχρι τότε; Ασε που μπορεί να τις χάσει. Οπότε, για να είμαστε σίγουροι, να παραιτηθούν αυτοί και να αναλάβουν αυτοι που έχουν το ηθικό πλεονέκτημα. Γιατι το έχουν; Γιατί έτσι. Τι, είστε τίποτε φασίστες εσείς που ρωτάτε; Ή είστε δικοί μας ΄'η είστε φασίστες. Απλά πράματα. Ενας νόμος , ένα άρθρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στην αρχή ήθελαν να καλέσουν βασιλιάδες και αρχηγούς κρατών, μετά ήθελαν να έρθει ο Μακρόν, μετά έφερε την Ντόρα τον Σεπτέμβρη συνοδευόμενη από τον Καιριδη Δημήτρη που δεν πιστεύει ότι έγινε γενοκτονία των Ποντίων και ότι η ιστορία της ελληνικής Μακεδονίας δεν είναι 3000 έτη αλλά οι κάτοικοι της Μακεδονίας είμαστε μόνο τρίτης γενιάς Έλληνες Μακεδόνες. Εθνομηδενιστες και προδότες στην γη των Μακεδόνων, αυτών των ανθρώπων που πήρε μαζί του ο Μέγας Αλέξανδρος (25000 στον αριθμό ) και σταμάτησαν μόνο στην Ινδία αήττητοι απέναντι σε εκατομμύρια ξένων στρατευμάτων δεν είναι ευπρόσδεκτοι αλλά ΑΝΕΠΙΘΎΜΗΤΟΙ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αμάν σπουδαία προσωπικότητα ο Κούλης 😂😂
    Εκλογές!εκλογουλες!! εκλογουλες!! Αυτό περίμενε το ζαβο για να κάνει εγκαίνια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να παραιτηθεί λέμε . Να αναλάβουν οι ...ικανοί. Γιατί μόνο έτσι θα δουν τρίτη φορά ...αριστερά ...του χαβιαριού. Στις εκλογές σερβίρουμε και λουκουμάκι! Άιντε μαζευτείτε την Τετάρτη να σας ματα-ξανα-μετρήσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μην παραλείψει να εγκαινιάσει και το παράρτημα για την εκμάθηση της μακεδονικής γλώσσας.
    Κούλη θα τα πούμε στις εκλογές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έτσι ακριβώς... Μακεντονσκι οι γείτονες έγιναν με Τσίπρα και ο Κούλης το σεβάστηκε... Στις εκλογές θα φάτε και οι δυο σας τόσο μαύρο για να θυμάστε ποιοί είμαστε οι Μακεδόνες !!!!

      Διαγραφή
  6. οι επιγραφές φαντάζομαι θα είναι στη (Μακεδονική) γλώσσα, αυτό επιτάσσει η συμφωνία που έκανε ο ΣΥΡΙΖΑΣ και δεν ακύρωσε ούτε τροποποίησε ο ΝΔΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Να φέρει και χρήματα για της παγωνιές και για τα deminims που ήτανε μια φούσκα και ενα ψέμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο άνθρωπος που κατέστρεψε την χώρα.

    Να σκεφτόμαστε ακόμα να αγοράσουμε και ψωμί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κυάμων απέχεσθαι.
    – Μακριά από κουκιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ναι ναι και έτσι στα γρήγορα θα δώσει το χρίσμα στον Κουτσουπιά για τον Δήμο και στον Γουλτίδη για την βουλή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ