Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Κέρασε για την γιορτή του ο Στέργιος Διαμάντης - Δείπνο σ' όλη την ομάδα της Βέροιας

Σε μια δύσκολη αγωνιστικά περίοδο για τη Βέροια, όλα τα μέλη της άφησαν για λίγο πίσω υποχρεώσεις και προβλήματα και ζήσανε οικογενειακές στιγμές. Με αφορμή την ονομαστική εορτή του προέδρους της ΠΑΕ, Στέργιου Διαμαντή, όλα τα μέλη της ποδοσφαιρικής οικογένειας της Βέροιας συγκεντρώθηκαν στο La_Primavera Espresso & Pizza Bar. Οι παίκτες, τα διοικητικά στελέχη, η προπονητική ομάδα και το προσωπικό της, πέρασαν στιγμές ηρεμίας και χαλάρωσης λίγες ημέρες πριν το εντός έδρας παιχνίδι της Βέροιας με τον Αλμωπό Αριδαίας (4/11, 15:00). 

Εκεί όπου η “Βασίλισσα” θα αναζητήσει την πρώτη φετινή νίκη και το “restart” ενόψει της απαιτητικής συνέχειας για το πρωτάθλημα της Super League 2.

Όλοι οι παρευρισκόμενοι εξέφρασαν τις ευχές τους προς τον πρόεδρο της ομάδας και το ίδιο πράττει και η ομάδα του veriotis.gr ευχόμενη τα καλύτερα σε προσωπικό επίπεδο, αλλά και στη διαχείριση της “Βασίλισσας του Βορρά”!

Δείτε το φωτογραφικό υλικό από τη συγκέντρωση από το sportsfan.gr:








3 σχόλια:

  1. Απο την τσέπη του είναι; Με τούτα και με τα άλλα, με μαγκιές και χοβαρνταλίκια με ξένα κόλλυβα, τ αγγειά ( τα αγγεία, τα γκιούμια) γενίκαν θυμιατά και τα σκα.. ά λιβάνι. Έρμη Βέροια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ