Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Χριστουγεννιάτικη γιορτή της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2022 το απόγευμα, από την Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Βέροιας, μια όμορφη Χριστουγεννιάτικη γιορτή για τους μαθητές και καθηγητές στον χώρο του Κοινωνικού Φροντιστηρίου της Ένωσης.
Παρόντες ήταν οι εθελοντές εκπαιδευτικοί του Κοινωνικού Φροντιστηρίου μεταξύ των οποίων η μαθηματικός Εύη Μαλάμογλου, ο οικονομολόγος Νίκος Πιτούλιας, ο καθηγητής της πληροφορικής Σπύρος Αλεξίου, οι φιλόλογοι Ευγενία Πάσχου, Μαρίζα Μπαράκου, Νόπη Καστίδου, Καλούδα Καραλή και Χρυσούλα Τίκα και η καθηγήτρια σχεδίου Μαρία Μαχαίρα.

Εκτός των καθηγητών στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Μπιλέκας Γιώργος, Γραμματικοπούλου Πετρούλα, Καλτσίδου Σοφία και η Κωνσταντή Ιωάννα οι οποίοι ευχαρίστησαν τους καθηγητές και στη σύντομη ομιλία του ο Πρόεδρος της Ένωσης Γιώργος Μπιλέκας αναφέρθηκε στην μεγάλη βοήθεια που έχουν οι μαθητές από την εθελοντική προσφορά των διδασκόντων καθηγητών και ευχήθηκε σε μαθητές και καθηγητές Καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το νέο έτος.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ