Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Εν αναμονή του Πρωθυπουργού για τα εγκαίνια του Μουσείου

Δείτε τις πρώτες εικόνες
Από λεπτό σε λεπτό αναμένεται ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στη Βεργίνα, για τα εγκαίνια του Πολυκεντρικού Μουσείου των Αιγών. Οι θεσμικοί εκπρόσωποι της Ημαθίας βρίσκονται ήδη στον χώρο, ενώ παρούσα είναι και η υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη. Τόσο εντός του Μουσείου, όσο και στους γύρω δρόμους, υπάρχει έντονη αστυνομική παρουσία. Μια πολύ σημαντική στιγμή, όχι μόνο για την Ημαθία, αλλά και για όλη την Ελλάδα. Σήμερα η καρδιά του πολιτισμού χτυπάει στο νέο Μουσείο των Αιγών. 

Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες:










9 σχόλια:

  1. Ο αριστερός Δήμαρχος Βέροιας,γιατί περιμένει τον Μητσοτάκη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν βλέπω φωτογραφίες της Χαρούλας του Βλαχάκη του Σκουμποπουλου που τόσα πρόσφεραν για την δημιουργία αυτού τουαριστοργηματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί βλέπεις πουθενά λαό ;
      Εγκαίνια τέτοιου Μουσείου χωρίς κόσμο ;
      Τρεις και ο κούκος ;
      Είναι δυνατόν ;
      Και μας έλεγαν ότι θα φέρουν ξένους ηγέτες κλπ

      Διαγραφή
    2. Βλαζάκη φίλε και όχι Βλαχάκη .....αυτοί έπρεπε να ήταν καλεσμένοι (Βλαζάκης , Χασιώτης , Ουσουτζόγλου καθώς και ο Καλογήρου) .

      Διαγραφή
  3. Αποκομμένος απ' όλους κι απ' όλα, άστα Κούλη παράτησέ τα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ήταν καλεσμένοι μόνο όσοι παρακολουθούνταν και γνώριζε εκ των προτέρων την γνώμη τους,όλοι οι άλλοι ήταν ψιλοεπικινδυνοι για οουυυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Που είναι οι ηγέτες των άλλων χωρών;Γιατί τόση μυστικοπάθεια;Που είναι ο κόσμος;και γιατί ακυρώθηκε η αυριανή είσοδος για το κοινο; Πάλι αρχαιρεσίες της Κοτταριδη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ