Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Γονίδης από Βέροια: «Δεν γίνεται να ζήσει ένα παιδί ΑμΕΑ με 1.000€ το χρόνο»

Ιδιαίτερα συγκινημένος και κριτικός απένατι στην πολιτεία εμφανίστηκε στην σκηνή του Χώρου Τεχνών ο Σταμάτης Γονίδης. Ο δημοφιλής καλλιτέχνης πριν ξεκινήσει το πρόγραμμά του, μίλησε στο μικρόφωνο και αφού ευχαρίστησε όλους τους συντελεστές για αυτήν την υπέροχη εκδήλωση τόνισε πως η Ελλάδα δεν είναι μόνο η Αθήνα και ότι η πολιτεία θα πρέπει να βοηθήσει τις οικογένειες που έχουν παιδιά με ειδικές ικανότητες.

«Ελλάδα δεν είναι μόνο η Αθήνα! Παιδιά έχουμε παντού, σ' όλη την Ελλάδα. Αν νομίζουν ότι με 1.000 ευρώ το χρόνο μπορούν να συντηρήσουν ένα παιδί, ειδικά ΑμΕΑ, να το κοιτάξουν προσεκτικά και να καταλάβουν για ποιο πράγμα μιλάω. Θέλω να συγχαρώ την Μητρόπολη και ειδικά τον Σεβασμιώτατο κ. Παντελεήμων και σε όσους συμβάλουν σε αυτό το σπουδαίο έργο» κατέληξε ο λαϊκός τροβαδούρος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ