Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τρέλαναν το κέντρο της Βέροιας οι Μωμόγεροι της Νέας Νικομήδειας

«Επιτέθηκαν» μέχρι και στο τρενάκι!
Το δρώμενο των Μωμόγερων αναβίωσε το απόγευμα της Πέμπτης 22 Δεκεμβρίου 2022 στο κέντρο της Βέροιας ο Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος της Νέας Νικομήδειας «Ο Αριστοτέλης». Η νύφη, η γριά, ο γέρος, η αρκούδα, ο κυνηγός, ο αστυνομικός, ο διάβολος, ο γιατρός και οι χορευτές του Συλλόγου, σάρωσαν όλο το εμπορικό κέντρο της Βέροιας, χορεύοντας συνοδεία παραδοσικών οργάνων και πειράζοντας τον κόσμο που βρισκόταν στο διάβα τους. Μαζί τους σε όλη τη διάρκεια του δρώμενου, ήταν και ο αντιδήμαρχος Τουρισμού Λάζαρος Ασλανίδης.


Οι χορευτές έκαναν αρκετές στάσεις στην αγορά για να δεχθούν τα κεράσματα από καταστηματάρχες που είχαν ετοιμάσει τραπέζι με διάφορα καλούδια, τσίπουρο, γλυκά και αλμυρά εδέσματα, προκειμένου να τους... δελεάσουν και να χορέψουν λίγο παραπάνω στα μαγαζιά τους αλλά και να τους δώσουν μια ανάσα για την συνέχεια. Εκτός από κεράσματα, οι επαγγελματίες αλλά και ο κόσμος που απολάμβανε το δρώμενο, πρόσφεραν και χρήματα στους κουμπαράδες που κρατούσαν οι χορευτές και άλλα μέλη του συλλόγου.


Από την τρέλα των χορευτών δεν γλύτωσε ούτε το χριστουγεννιάτικο τρενάκι, αφού δέχθηκε... «επίθεση» από τον γέρο και τη γριά που θέλησαν να χαιρετίσουν παιδιά και γονείς που έκαναν την βόλτα τους.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από το δρώμενο στο κέντρο της Βέροιας:










































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ