Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Πλατεία Δημαρχείου ενάντια στο νομοσχέδιο για το Ε.Σ.Υ.

Την ώρα που μέσα στη Βουλή η κυβέρνηση καταθέτει και ψηφίζει το νομοσχέδιο του υπουργείου Υγείας με τίτλο «Δευτεροβάθμια περίθαλψη, ιατρική εκπαίδευση, μισθολογικές ρυθμίσεις για τους ιατρούς και οδοντιάτρους του Εθνικού Συστήματος Υγείας», γιατροί, νοσηλευτές, πολιτικές οργανώσεις και εργατικά σωματεία πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας για το ΕΣΥ στην πλατεία Δημαρχείου στο κέντρο της Βέροιας. 

Λόγω του άστατου καιρού (έβρεχε συνεχώς) η συμμετοχή δεν ήταν πολύ μεγάλη. Οι συμμετέχοντες (Ένωση Νοσοκομειακών Γιατρών και Κέντρο Υγείας Ημαθίας) κρατούσαν ένα πανό που έγραφε: «Η υγεία είναι Κοινωνικό Αγαθό, όχι εμπόρευμα. Όχι στο νόμο-έκτρωμα για την Δευτεροβάθμια περίθαλψη».

Αίτημα των Ομοσπονδιών των εργαζομένων στα δημόσια νοσοκομεία είναι η άμεση ανάκληση του νομοσχεδίου «έκτρωμα», όπως το χαρακτηρίζουν, για να μην περάσει η ιδιωτικοποίηση. 

4 σχόλια:

  1. Καλά καθίστε σπίτι αναπαυτικά και ας πάρουν νοσοκομειακούς που ΘΕΛΟΥΝ να δουλέψουν,εσείς πείτε τα κάλαντα,σας βαρέθηκα πια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λαοθάλασσα......όλοι οι διαδηλωτές ήρθαν με 2 ΤΑΞΙ και 3 ποδήλατα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχρειαστο να σου ειναι το Διαβαλκανικο. Εκει σε πανε με λιμουζονα( φτανει να παρεις μαζι σου και τον τενεκε με τις λιρες)!

      Διαγραφή
    2. ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ Ανώνυμος2 Δεκεμβρίου 2022 - 11:43 μ.μ.
      Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΜΗΛΟ ΕΠΊΠΕΔΟ ΤΩΝ ΌΣΩΝ ΑΠΕΡΓΟΥΝ........ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΣ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΩΣ ΤΩΡΑ ΛΕΓΑΜΕ ΠΩΣ ΕΙΣΤΕ ΠΑΡΑΛΟΓΟΙ ΣΤΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ.

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ