Quantcast

http://picasion.com/

Tέλος από τον Ηρακλή ο Γεωργιάδης - Παραιτήθηκε πριν το ματς με τη Βέροια

Ο προπονητής του Ηρακλή Κώστας Γεωργιάδης υπέβαλλε την παραίτησή του στη διοίκηση της ομάδας. Μάλιστα, η διοίκηση του συλλόγου εξέδωσε και σχετική ανακοίνωση. Αναλυτικά: «Η ΠΑΕ ΠΟΤ Ηρακλής ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Κώστα Γεωργιάδη. Τον ευχαριστούμε για όσα πρόσφερε μέχρι σήμερα στην ομάδα μας, καθώς και για το ήθος και τον επαγγελματισμό που επέδειξε όλο αυτό το διάστημα και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του, ελπίζοντας κάποια στιγμή στο μέλλον οι δρόμοι να ξανασυναντηθούν».

Απόφαση που ήταν λίγο πολύ αναμενόμενη από τον Στράτο Ευγενίου μετά το βαρύ κλίμα που είχε δημιουργηθεί για τον 42χρονο προπονητή. Μετά δε από την ήττα στην Ευκαρπία από τον Μακεδονικό, πολλές ήταν οι “φωνές” του κόσμου που ζητούσε την αντικατάστασή του, ενώ το τελευταίο διάστημα δεν ήταν μυστικό ότι είχαν διαταραχθεί οι σχέσεις του προπονητή με αρκετούς ποδοσφαιριστές.

«Δεν γυάλιζε το μάτι των παικτών»


Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» μίλησε ο Κώστας Γεωργιάδης που έλυσε την συνεργασία του με τον Ηρακλή. Επέμεινε πολύ για να αποχωρήσει καθώς είχε διαπιστώσει πως δεν μπορούσε να προσφέρει περισσότερα σύμφωνα με όσα δήλωσε.

Στις δηλώσεις του είπε: «Είναι αλήθεια ότι συζητήσαμε με τον κ. Ευγενίου μετά τον αγώνα, γιατί είχα καταθέσει την παραίτησή μου. Έχω βασικές αρχές. Θέλω να παίρνω το 110% των παικτών. Όταν αισθάνομαι πως δεν το παίρνω τότε έχει φθίνουσα πορεία όλη η διαδρομή. Έτσι έγινε και συζητήσαμε με τον κ. Ευγενίου. Δεν έβλεπα να γυαλίζει το μάτι των παικτών. Έβλεπα πολλές μεταπτώσεις στην απόδοση της ομάδας. Με άφησαν απογοητευμένο. Ως Γεωργιάδης διαπίστωσα πως δεν είμαι τόσο παραγωγικός όσο θα ήθελα.

- Μήπως δεν σας ήθελαν οι παίκτες;

"Όχι δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο. Ζήτησα από τον κ. Ευγενίου να τελειώσει το ταξίδι μας. Πέρυσι φθάσαμε στο σημείο να λέμε ότι η ομάδα έχει υπόσταση, έχει υψηλούς στόχους. Ανακοίνωσα σήμερα το πρωί στους παίκτες ότι θα φύγω. Δεν είναι ιδιαίτερα εύκολη η στιγμή μέσα στα αποδυτήρια. Είναι κάτι που αποτελεί προσωπικό του καθενός. Θέλω να το κρατήσω μέσα στην καρδιά μου. Δεν είμαι φορτισμένος. Έβαλα το καλό της ομάδας και την επαγγελματική μου συνείδηση πάνω από όλα".

-Που θα πάει η ομάδα;

«Έχει μία συνέχεια η ομάδα από την περσινή σεζόν. Βάλαμε στόχους συγκεκριμένους. Πολλά θέματα τα οποία γνωρίζετε. Ο Ηρακλής έχει ένα κόσμο διψασμένο και απογοητευμένο. Θεωρώ ότι χρειάζεται υπομονή, πολύ, ακόμη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ