Τα εβδομαδιαία στοιχεία, από τις 12 Δεκεμβρίου έως και τις 18 Δεκεμβρίου 2022, για τα κρούσματα κορωνοϊού, τους νεκρούς και τους διασωληνωμένους ασθενείς ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ το απόγευμα της Τρίτης (20/12). Την εβδομάδα αναφοράς καταγράφηκαν 47.497 κρούσματα COVID-19, εκ των οποίων οι επαναλοιμώξεις αφορούν το 30% των λοιμώξεων. Ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι μέχρι τέλος της εβδομάδας αναφοράς είναι 104, ενώ την εβδομάδα αναφοράς καταγράφηκαν 150 θάνατοι ασθενών COVID-19.
Συγκεκριμένα για την Ημαθία, σύμφωνα με τον πίνακα που παρουσιάζει τo σύνολο των κρουσμάτων, την επίπτωση ανά 100.000 πληθυσμού καθώς και την εβδομαδιαία μεταβολή των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων COVID-19 ανά περιφερειακή ενότητα την εβδομάδα αναφοράς σε σύγκριση με την προηγούμενη εβδομάδα, τα στοιχεία έχουν ως εξής:
Κρούσματα: 511
Εβδομαδιαία μεταβολή: -21,26%
Κρούσματα ανά 100.000 πληθυσμό: 393,00




Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.