Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ό,τι χρειάζεται κάθε αγρότης στο Γεωπονικό Κέντρο Βέροιας Γκαλίτσιος Θεόδωρος

Τα κατάλληλα εργαλεία για επαγγελματίες και ερασιτέχνες, για το καλύτερο αποτέλεσμα παραγωγής
Κάθε επαγγελματίας αγρότης αλλά και ερασιτέχνης κηπουρός χρειάζεται τα κατάλληλα εργαλεία ώστε να πετύχει το καλύτερο αποτέλεσμα παραγωγής. Είτε πρόκειται για μικροεργασίες είτε για πιο απαιτητικές διαδικασίες, η επιλογή εξοπλισμού που αρμόζει στις ατομικές σου ανάγκες είναι αυτή που θα σε κάνει να ξεχωρίσεις! Στο Γεωπονικό Κέντρο Βεροίας Γκαλίτσιος Θεόδωρος θα βρεις τα πιο σύγχρονα εργαλεία σε κάθε κατηγορία. Το κατάστημα ενημερώνει συνεχώς τον κατάλογο των προϊόντων με σκοπό να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις και στον προϋπολογισμό κάθε παραγωγού.

Βρες μια τεράστια γκάμα από εργαλεία χειρός, μπαταρίας και ηλεκτρικά μηχανήματα. Ενημερώσου σχετικά μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος ή επικοινώνησε τηλεφωνικά με έμπειρο προσωπικού του καταστήματος και ανακάλυψε τα καλύτερα ψαλίδια κλαδέματος, αλυσοπρίονα, εξαρτήματα και αξεσουάρ.

Ενδεικτικά προετείνουμε:

ΑΛΥΣΟΠΡΙΟΝΑ KYROS, NAKAYAMA, HYUNDAI




ΨΑΛΙΔΙΑ ΚΛΑΔΕΜΑΤΟΣ AGROFORCE, JAGUAR, KYROS




ΘΗΚΕΣ ΓΙΑ ΨΑΛΙΔΙΑ
















Γεωργικά Εφόδια Γκαλίτσιος Θεόδωρος
Σταδίου 53, Βέροια
Τηλ. 23315 02700
Βρείτε μας και στη σελίδα μας: galitsiosagro.gr
Επισκεφθείτε και το eshop: galitsiosagro.gr/shop

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ