Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

9ος Φιλίππειος Δρόμος: Πλησιάζει η ώρα της μεγάλης επιστροφής

Μετράμε αντίστροφα για την επιστροφή του Φιλίππειου Δρόμου στη Βέροια. Τρέξτε να προλάβετε μια θέση! Η μεγάλη αυτή διήμερη δρομική γιορτή, που διοργανώνει ο Σύλλογος Δρομέων Βέροιας σε συνεργασία με το αθλητικό τμήμα του Κ.Α.Π.Α. Δήμου Βέροιας και που κάθε χρόνο προσελκύει όλο και περισσότερους Βεροιώτες, επισκέπτες, αλλά και καταξιωμένους δρομείς από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, πραγματοποιεί την 9η διοργάνωσή του, μετά από δύο χρόνια απουσία λόγω των μέτρων πρόληψης κατά του κορωνοϊού.

Το event είναι προγραμματισμένο για το επόμενο Σαββατοκύριακο (10-11), ενώ η “κλεψύδρα” για τις εγγραφές στις μεγάλες διαδρομές αδειάζει. Όσοι ενδιαφέρονται για τους αγώνες 16 και 5 χιλιωμέτρων, θα πρέπει να βιαστούν, καθώς η προθεσμία λήγει τη Δευτέρα (5/12). Για τους μαθητικούς δρόμους δε χρειάζεται άγχος, αφού οι εγγραφές μπορούν να πραγματοποιηθούν την ημέρα διεξαγωγής.

Το Σάββατο (10/12) το απόγευμα θα διεξαχθεί ο αγώνας μαθητών Δημοτικού, Γυμνασίου και δρομέων άνω των 15 ετών, στους κεντρικούς δρόμους της Βέροιας και την Κυριακή (11/12) το πρωί αγώνας για παιδιά και ο μεγάλος κεντρικός αγώνας των 14,6χλμ. Βεργίνα – Φράγμα Αλιάκμονα – Βέροια.

Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης πατώντας εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ