Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Βεροιώτης διαιτητής στο στόχαστρο του Άρη

Από το θαυμάστε τον, στο... επί τω έργω
Mπορεί ο Άρης να πέρασε από τους «Ζωσιμάδες» με το θριαμβευτικό 4-0 στο πρόσφατο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα, υπάρχει ωστόσο έντονη δυσαρέσκεια για τη διαιτησία του Μαλούτα. Μάλιστα, οι «κίτρινοι» έδωσαν την Πέμπτη (17/11) στη δημοσιότητα ένα βίντεο με τις φάσεις, όπου θεωρούν ότι αδικήθηκαν από τον διαιτητή του Συνδέσμου Ημαθίας. Το εν λόγω βίντεο έχει τον χαρακτηριστικό τίτλο «θαυμάστε τον».

Δείτε το video:


Νέα επίθεση στον διαιτητή από τη Βέροια

Η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ έδωσε στη δημοσιότητα και νέο video, με ορισμένες διαιτητικές φάσεις του Δημήτρη Μαλούτα. Συγκεκριμένα, στο νέο video παρουσιάζουν κάποιες φάσεις στις οποίες αισθάνονται αδικημένοι, ενώ το έχουν με τίτλο: «Μαλούτας επί τω έργω. Η συνέχεια…».

Δείτε το σχετικό video:

1 σχόλιο:

  1. Γιατί κατηγορούν τον αδέκαστο Μαλουτα την μεγαλύτερη διαιτηταρα της Ελλάδος. Με την Κουρομπιλια θα ήταν το ποιο αντικειμενικό ζευγάρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ