Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ούτε τώρα νίκη για τη «Βασίλισσα», 1-1 μέσα στον Θεσπρωτό

Για πέμπτο διαδοχικό επίσημο παιχνίδι (μαζί και η ήττα από Καλλιθέα για το Κύπελλο), η Βέροια παραμένει μακριά από τη νίκη. Κοινό γνώρισμα των περισσότερων παιχνιδιών η κυριαρχία της Βέροιας συνδυαζόμενη με αδυναμία στο σκοράρισμα. Οι δύο ομάδες ξεκίνησαν να απειλούν προτιμώντας το υψηλό παιχνίδι, με συνεχόμενα κόρνερ. Το πρώτο ήρθε στο 4ο λεπτό για τον Θεσπρωτό χωρίς να ανησυχήσει τον Παπαδόπουλο, ενώ η συνέχεια ανήκε στη Βέροια με μια κεφαλιά του Ιωάννου στο 7′ να καταλήγει από την απόκρουση του Τσιμόπουλου σε κόρνερ, το οποίο ακολούθησαν διαδοχικά άλλα δύο, χωρίς να είναι ιδιαίτερα επικίνδυνα.

Στα πρώτα 30 λεπτά η Βέροια ήταν αυτή που είχε τον έλεγχο του ρυθμού της αναμέτρησης, ωστόσο οι ευκαιρίες ήταν μοιρασμένες, χωρίς να δημιουργούνται πολύ ανησυχητικές καταστάσεις. Σε αυτό το διάστημα η “Βασίλισσα” είχε και παράπονα από την επιείκεια που έδειχνε ο διαιτητής σε ορισμένα σκληρά μαρκαρίσματα των γηπεδούχων.

Η μεγάλη ευκαιρία για τη “Βασίλισσα” ήρθε στο 38ο λεπτό, όπου σε μια φάση διαρκείας οι Φασίδης και Ιωάννου δεν κατάφεραν να νικήσουν τον πρώην τερματοφύλακα της Βέροιας, Βασίλη Τσιμόπουλο.

Όπως και στην προηγούμενη αγωνιστική, έτσι και τώρα υπερίσχυσε ο άγραφος κανόνας του ποδοσφαίρου, κατά τον οποίο “αν δε βάλεις, θα φας”. Έτσι κι έγινε, με τον Θεσπρωτό κόντρα στη ροή του αγώνα να βγαίνει στην αντεπίθεση και με τον Κωνσταντίνου να παίρνει το προβάδισμα στο 41ο λεπτό.

Ξύπνησε μνήμες από το ματς με Απόλλων Λάρισας το πρώτο ημίχρονο, με τη Βέροια να έχει τον έλεγχο, ωστόσο όχι απλά δεν προηγήθηκε, αλλά βρέθηκε πάλι να “κυνηγάει” το σκορ.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε πολύ “κρύα”, με την Βέροια να αναζητά κενούς χώρους, αλλά τον Θεσπρωτό να έχει καλυμμένα τα νώτα του. Η αντίσταση, όμως, των γηπεδούχων κράτησε μέχρι το 64ο λεπτό, όπου ο Φασίδης ισοφάρισε με κεφαλιά, ύστερα από σέντρα του Μπουκουβάλα. Με φόρα από την ισοφάριση, η Βέροια πήγε να φέρει το ματς “τούμπα” μέσα σε δύο λεπτά ξανά με κεφαλιά, αυτή τη φορά του Στίκα, η οποία δεν ανησύχησε τον Τσιμόπουλο.

Η “Βασίλισσα” έφτασε πολύ κοντά στο δεύτερο γκολ και επτά λεπτά αργότερα με τον Μπουκουβάλα σχεδόν εξ επαφής να εκτελεί και τον Μαρτίνεζ σε ρόλο τερματοφύλακα να σώζει σωτήρια πάνω στην γραμμή.

Ο Θεσπρωτός συνήλθε από την “παγωμάρα” της ισοφάρισης, βγήκε απειλητικά στην επίθεση και κατάφερε να σκοράρει στο 80′ με τον Μπονίγια, το οποίο ευτυχώς ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Χωρίς πολλά πολλά συνεχίστηκε το υπόλοιπο τις αναμέτρησης, με λίγες αψιμαχίες μεταξύ των παικτών και ένα σουτ του Θεσπρωτού στο 90ο λεπτό.

Η ισοπαλία αυτή κρατάει τη Βέροια στη δέκατη θέση και σε ισοβαθμία με τη δωδέκατη και 13η θέση που οδηγούν στη Γ’ Εθνική.

Θεσπρωτός (ΡΟΤΣΑ): ΤΣΙΜΟΠΟΥΛΟΣ (Τ), ΣΕΜΕΡΤΖΑΚΗΣ (ΜΑΡΤΙΝΕΖ 60′), ΓΩΓΟΣ, ΡΙΖΟΣ, ΤΡΟΜΠΟΥΚΗΣ, ΜΙΓΓΟΣ, ΠΕΡΕΖ (ΠΑΝΤΑΖΕΛΟΣ 87′), ΜΠΙΚΑΣ, ΑΔΑΚΑΜΗΣ (ΡΟΥΣΗΣ 73′), ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ (ΔΡΙΤΣΑΣ 87′), ΜΠΟΝΙΓΙΑ.

Βέροια (ΑΝΥΦΑΝΤΑΚΗΣ):
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ (Τ), ΜΟΥΧΑΛΗΣ, ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΣ, ΣΤΙΚΑΣ, ΜΑΡΑΓΚΟΣ, ΜΠΟΥΖΑΣ (ΠΕΡΔΙΚΗΣ 85′), ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ (ΚΑΤΣΟΥΚΗΣ 75′), ΜΠΕΛΕΒΩΝΗΣ, ΦΑΣΙΔΗΣ, ΙΩΑΝΝΟΥ, ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑΣ.

4 σχόλια:

  1. Είναι δυνατόν ν αφήσατε ν φύγει ο Φωφανα που βγάζει ήδη μάτια στην Α εθνικη και να πήρατε παίκτη χωρίς άδεια παραμονής . Ποσό ερασιτεχνισμός ποια !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ομάδα έχει ανοιχτά μέτωπα.Πίσω απ τη βιτρίνα υπήρχε το χάος…Για παίζουν ακόμα οι γερόλυκοι σημαίνει έπεσε το επίπεδο πολύ…Τον Μπούζα που τον βρήκαμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όλα καλά για το μπάτζετ τα ξέραμε τα δεδομένα....για τα διαρκείας δεν μπορώ να καταλάβω γιατί εγώ το πήρα 100 ε κια μετά από 3 αγωνιστικές βάζουν έκπτωση λέει 80 ε και το δίνουν με20ε...
    Ούτε στα τοπικά δεν έχει 20ε.
    Πραγματικά καμία λογικη ..θα Μ πει κάποιος ήθελες και τα έδωσες ...ναι ήθελα ας τους βάλει αυτούς με τα 20 ε στα επίσημα που είναι όλοι με προσκλήσεις ένα και το αυτο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ξυπνηστε ... Τα κουμπαρακια θα τη διαλυσουν την ομαδα !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ