Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τον Απρίλιο του 2023 οι πρώτες συνδέσεις φυσικού αερίου στη Βέροια

Eκδήλωση με θέμα την ενημέρωση σχετικά με τις υφιστάμενες εργασίες επέκτασης του δικτύου διανομής της ΔΕΔΑ στο νομό Ημαθίας και συγκεκριμένα στις πόλεις της Βέροιας και της Αλεξάνδρειας πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης 29/11 από το Επιμελητήριο Ημαθίας και τη ΔΕΔΑ. Την εκδήλωση χαιρέτισε ο αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Γιάγκογλου Αναστάσιος, ο οποίος καλωσόρισε τους καλεσμένους αλλά και το ακροατήριο που αποτελούνταν κυρίως από μηχανικούς, επιχειρήσεις και επαγγελματικούς φορείς όπως οι ηλεκτρολόγοι και οι θερμοϋδραυλικοί.

Στη συνέχεια, την εκδήλωση συντόνισε η κ. Καραγιάννη Μαρία, εκπρόσωπος επικοινωνίας της ΔΕΔΑ. Εκ μέρους της εταιρείας, πρώτος το λόγο πήρε ο κ. κ. Μακρομάλλης Θεόφιλος, που παρουσίασε συνοπτικά την εξέλιξη του έργου από την περιοχή του Άμμου όπου θα ξεκινάει το δίκτυο μέχρι και την πόλη της Βέροιας. Επιπλέον, τόνισε τα πλεονέκτηματα της χρήσης φυσικού αερίου, το οποίο όπως είπε παρά το δυσμενή διεθνή συγκυρία παραμένει η "πιο συμφέρουσα μορφή ενέργειας".

Κατόπιν, η υπεύθυνη μηχανικός του έργου κ. Νίκη Κούβαλη επικεντρώθηκε στις τεχνικές λεπτομέρειες. Το έργο, όπως ανέφερε, έχει ξεκινήσει ήδη από τα τέλη Ιουνίου στην περιοχή του οικισμού Άμμου όπου θα εγκατασταθεί η μονάδα αποσυμπίεσης του φυσικού αερίου και από εκεί θα ξεκινά το δίκτυο που θα καλύψει την πόλη της Βέροιας σε 2 στάδια.

Σύμφωνα με τα στελέχη της ΔΕΔΑ, στόχος είναι οι πρώτες συνδέσεις φυσικού αερίου στους καταναλωτές της Βέροιας, να ξεκινήσουν από τον Απρίλιο του 2023!











1 σχόλιο:

  1. Από τα δημοσιεύματα που έχω διαβάσει σε κανένα δεν γίνεται λόγος ,αν το φυσικό αέριο θα διανέμεται στούς καταναλωτές μέσω δικτύου ή θα μεταφέρεται με βυτιοφόρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ