Quantcast

http://picasion.com/

Τα Ζώδια της εβδομάδας (28/11 - 4/12)

Τύχη - Έρωτας - Χρήμα

Την Τετάρτη στις 30 Νοεμβρίου 2022, ο Ερμής από το ζώδιο του Τοξότη, σχηματίζει την θετική όψη εξαγώνου με τον Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου, προσφέροντας μία θετική χροιά στις επικοινωνίες μας, όπου έχουμε την δυνατότητα να εφαρμόσουμε αποφάσεις που θα μπορούν να έχουν μία σταθερή πορεία! Το εξάγωνο του Ερμή με τον Κρόνο, μας ωθεί να κάνουμε μεγαλόπνοα σχέδια (ο Ερμής στον Τοξότη) και να πάρουμε τις πρωτοβουλίες εκείνες, προκειμένου να συγκροτήσουμε και πάλι την ζωή μας, να οργανώσουμε τις εργασίες μας, να βάλουμε σε ένα πρόγραμμα αυτά που θέλουμε να κάνουμε. Η όψη αυτή, λειτουργεί υποστηρικτικά και για την σταθεροποίηση συμφωνιών καθώς και για να μπορέσουμε να κάνουμε επιλογές, που θα μπορούν να έχουν μία θετική, μόνιμη χροιά σε βάθος χρόνου! Τα ζώδια που δέχονται επικοινωνιακή εύνοια είναι οι Κριοί, Λέοντες, τοξότες καθώς και οι Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι του 2ου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχετε προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 19η μοίρα των παραπάνω ζωδίων!

♈ Κριός

Γενικά

Αγαπητέ μου Κριέ, το κλείσιμο του Νοεμβρίου έχει επεισοδιακό χαρακτήρα για το ζώδιο σου! Τα αλλεπάλληλα εξωτερικά γεγονότα δεν σε αφήνουν να συγκεντρωθείς. Πληθαίνουν οι μετακινήσεις, αλλά και οι αιφνιδιασμοί. Η επιμονή της δυσαρμονίας Άρη – Ποσειδώνα διατηρεί τις καθυστερήσεις, τη νευρικότητα και τις συχνές διαφωνίες με τους ανθρώπους του στενού σου περιβάλλοντος. Σύμμαχοί σου ωστόσο αυτό το διάστημα είναι ο Ερμής και η Αφροδίτη στον Τοξότη που προσπαθούν να σου εμφυσήσουν ιδέες και συναισθήματα αντίστασης, τα οποία, αν τα εφαρμόσεις, θα απομακρύνεις τη γκρίνια και τις αντιξοότητες από κοντά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Προσοχή στις γκρίνιες και στις αντιδράσεις σου αυτή την εβδομάδα για να αποφύγεις τις κόντρες. Μην βιάζεσαι να πάρεις αποφάσεις για την αισθηματική σου ζωή!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μην μεγαλοπιάνεσαι στα επαγγελματικά σου και προσπάθησε να λειτουργήσεις προσγειωμένα, για να αποφύγεις τα λάθη! Στα οικονομικά σου η εβδομάδα είναι επιβοηθητική!


♉ Ταύρος

Γενικά

Αγαπητέ μου Ταύρε, είναι γεγονός ότι το τελευταίο διάστημα οι παρατεταμένες πλανητικές δυσαρμονίες σε έπληξαν, ακόμα και στον οικονομικό τομέα! Αυτή την εβδομάδα ο Ερμής και η Αφροδίτη στον Τοξότη, λειτουργούν σαν μέσα εξυπηρέτησης και ανεφοδιασμού για την κάλυψη των τρεχουσών αναγκών σου. Ο Κρόνος απομακρύνεται από τη δυσαρμονία με τον Ουρανό και αυτό σημαίνει ότι υποχωρούν μερικές, βασικές δυσκολίες από τον επαγγελματικό τομέα. Τα αισθηματικά βρίσκονται σε μεταβατική περίοδο. Τα οικονομικά δεν καλύπτουν τις υποχρεώσεις σου. Το μόνο καλό είναι, κάποιοι φίλοι, διαχρονικοί για που θα φανούν χρήσιμοι, ή θα σου κάνουν προτάσεις ψυχαγωγίας και διαφυγής. Αποδέξου τες!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου συνεχίζεις να έχεις αυτό τον κόμπο στην καρδιά που δεν σου επιτρέπει ακόμα να ανοιχτείς στον έρωτα ! Πάρε το χρόνο σου μέχρι να ξεπεράσεις καταστάσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μία σημαντική ανάσα λαμβάνεις στα οικονομικά σου αυτή την εβδομάδα, ενώ στα επαγγελματικά η οργανωμένη εργασία θα σε ανταμείψει!

♊ Δίδυμος

Γενικά

Αγαπητέ μου Δίδυμε, σε αυτό το χρονικό διάστημα υπάρχουν πολλαπλές εξελίξεις, πιέσεις, και η καθημερινότητά σου είναι ιδιαίτερα φορτωμένη! Προσπάθησε να βαδίζεις στα ασφαλή και γνώριμα μονοπάτια, μην ρισκάρεις και μην σε πιάνει πανικός αν αφήνεις κάποιες υποχρεώσεις ως εκκρεμότητα. Ενεργοποίησε τη συμπυκνωμένη δύναμη και αντοχή που διαθέτεις για να μπορέσεις να διατηρήσεις τις απαραίτητες ισορροπίες, να ξεπεράσεις τις πρόσκαιρες αλλά σημαντικές αντιξοότητες και να περάσεις αλώβητος στην επόμενη φάση της ζωής σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος σου αυτό το διάστημα, πρέπει να πάρεις κάποιες αποφάσεις όμως δεν είσαι ακόμα σε φάση να μπορείς να αναγνωρίσεις τι ακριβώς θέλεις! Προσπάθησε να μην μπερδέψεις τις καταστάσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Το διάστημα αυτό κρίνεται ιδανικό για να κλείσεις εκκρεμότητες, να τακτοποιήσεις χρέη και να προβείς σε αναδιοργάνωση και συγκρότηση των υποχρεώσεών σου!

♋ Καρκίνος

Γενικά

Αγαπητέ μου Καρκίνε, αυτή την εβδομάδα τα γεγονότα πληθαίνουν στον τομέα της εργασίας σου. Θα κληθείς να πάρεις αποφάσεις που δεν θα είναι εύκολες. Κάποιοι άνθρωποι θα παραμείνουν στο πλευρό σου και αυτό θα σε υποστηρίξει ηθικά, ίσως όμως και πρακτικά. Η αλλαγή του μήνα σε βρίσκει σε εγρήγορση και γύρω από ένα οικογενειακό θέμα. Ο Άρης σταθερά ανάδρομος στους Διδύμους πυροδοτεί συχνά το άγχος και την ανασφάλειά σου. Καλό θα είναι να το αποφύγεις ή να το εμποδίσεις καλλιεργώντας το θάρρος και την τόλμη μέσα σου. Μην κλείσεις συμφωνίες αυτή την εβδομάδα αλλά απόφυγε και τις μακρινές μετακινήσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Το φορτωμένο πρόγραμμα της καθημερινότητας δεν σου επιτρέπει αυτή την εβδομάδα να ασχοληθείς θερμά με τα αισθηματικά σου! Απεναντίας, το στρες των ημερών μπορεί να προκαλέσει καβγαδάκια με το άτομο που είσαι σε σχέση!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Δίνεις τον καλύτερό σου εαυτό στην εργασία σου και παρόλο που εσύ ο ίδιος δεν είσαι ευχαριστημένος , να ξέρεις ότι οι προσπάθειες σου δεν θα πέσουν στο βρόντο! Στα οικονομικά υπάρχουν μικρές καθυστερήσεις!

♌ Λέων

Γενικά

Αγαπητέ μου Λέοντα, αυτή την εβδομάδα παρουσιάζεται για σένα σχετική βελτίωση του παράγοντα της τύχης, τόσο στα αισθηματικά, όσο και στην εργασία ή στις συναλλαγές σου. Ωστόσο η επιμονή του Άρη να παραμένει ανάδρομος, καλλιεργεί μια νευρικότητα και συχνή καθυστέρηση στα αποτελέσματα που περιμένεις. Οι σχέσεις σου με τους άλλους σε απασχολούν λιγότερο καθώς υπάρχουν μεγαλύτερες δόσεις επιτυχίας στις συνεννοήσεις σου. Μικρές δραπετεύσεις είναι εφικτές, όπως και η οικονομική κατάσταση σε διευκολύνει να κάνεις μια αγορά που θέλεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο Ήλιος, η Αφροδίτη και ο Ερμής από τον Τοξότη βάζουν τώρα τα δυνατά τους για να περάσεις αξέχαστες στιγμές στα αισθηματικά! Ευνοούνται ερωτικές συναντήσεις, φλερτ, νέες ερωτικές γνωριμίες ενώ σε κάθε περίπτωση λαμβάνεις επιβεβαίωση και τονώνεται η αυτοπεποίθησή σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου τα πας καλά, άσχετα αν κυριαρχεί ένα κλίμα αποσυντονισμού και αποδιοργάνωσης! Στα οικονομικά δείξε προσοχή σε επιπόλαια έξοδα ιδιαίτερα προς το τέλος της εβδομάδας!

♍ Παρθένος

Γενικά

Αγαπητέ μου Παρθένε μπαίνεις σε ένα δύσκολο διάστημα που θα διαρκέσει μέχρι τα μέσα Δεκεμβρίου. Οι βασικοί τομείς της ζωής σου θα πάρουν φωτιά, ενώ ετερόκλητα ζητήματα και υποθέσεις θα προκύπτουν συνεχώς, ζητώντας από εσένα τη λύση, τη μεσολάβηση, ή τη θεραπεία. Ο τομέας της εργασίας και η κοινωνική ζωή απαιτούν περισσότερη προσοχή, υπομονή και έξυπνη διαχείριση. Τα αισθηματικά σου θα σας απασχολήσουν, αλλά δεν είναι εύκολο να εισπράξεις αυτό που θέλεις. Οικονομικά, η κατάσταση είναι συνεχώς μεταβλητή. Όσον αφορά στις επαγγελματικές δυσκολίες ή καθυστερήσεις, δείξε υπομονή φιλοσοφώντας και κάνε τη σωστή υπέρβαση.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Οι απαιτήσεις στα αισθηματικά σου αυξάνονται, δεν αρκείσαι σε από αυτά που έχεις ή σου δίνονται, με αποτέλεσμα να είσαι ανικανοποίητος ή και να θυμώνεις! Προσπάθησε να μην παίρνεις τόσο προσωπικά κάποιες υποθέσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι καθυστερήσεις στα επαγγελματικά είναι αισθητές, όμως το τρίγωνο του Ανάδρομου Άρη με τον Κρόνο θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις ένα εργασιακό πρόβλημα που σε ταλάνιζε. Στα οικονομικά τα έξοδα σε πιέζουν.

♎ Ζυγός

Γενικά

Οι τελευταίες μέρες του Νοεμβρίου σε βοηθούν αγαπητέ μου Ζυγέ να συναντήσεις ανθρώπους ευχάριστους, να διευθετήσεις υποθέσεις που σε αφορούν άμεσα και να αντικαταστήσεις απώλειες, ή ανθρώπους που δεν είναι κοντά σου. Δεν σε ευνοούν οι μετακινήσεις, τα ταξίδια, οι νομικές υποθέσεις και οι αγορές. Υπάρχει κίνδυνος να εμπλακείς σε σχόλια που θα φέρουν παρεξηγήσεις και αυτό θα πρέπει να το αποφύγεις. Ο ανάδρομος Άρης στους Διδύμους παραμένει αιτία για διαφωνίες με συγγενείς και συνεργάτες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Περνάς ωραίες στιγμές με το σύντροφό σου και βρίσκεται πολλές κοινές ιδέες που εφαρμόζεται άμεσα, προκειμένου να κάνετε την σχέση σας πιο όμορφη. Πες ναι σε νέα φλερτ αν είσαι ελεύθερος!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Συγκρατημένα θα πρέπει να είναι τα λόγια και οι αποφάσεις σου στα επαγγελματικά σου! Τα οικονομικά σου συνεχίζουν να είναι ένας τομέας που δεν έχει ελπιδοφόρες εξελίξεις.

♏ Σκορπιός

Γενικά

Αγαπητέ μου Σκορπιέ, αυτή την εβδομάδα με τη βοήθεια του Ερμή και της Αφροδίτης στη διέλευσή τους από τον Τοξότη, θα καταφέρεις να καλύψεις οτιδήποτε αφορά το αίσθημα της ασφάλειας στην αισθηματική και οικονομική σου ζωή. Ο μήνας που ακολουθεί, ο Δεκέμβριος θα σε φορτίσει λίγο από πλευράς κοινωνικών και επαγγελματικών υποχρεώσεων. Θα χρειαστεί να φανείς αντάξιος των προσδοκιών που έχουν οι άλλοι για σένα, όπως επίσης να μην απογοητευτείς, ή να μην εκνευριστείς για ένα νέο κύκλο ασάφειας και καθυστερήσεων σε βασικούς τομείς. Έτσι κι αλλιώς διανύουμε μια δύσκολη περίοδο σε γενικότερη κλίμακα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου είσαι σε ένα στάδιο μετάβασης, προσπαθείς να συνηθίσεις τα νέα δεδομένα γύρω σου, όμως κρατάς πικρία για γεγονότα που σε απογοήτευσαν! Δεν είναι ιδανικό διάστημα για ένα νέο ξεκίνημα σχέσης!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αυτή την εβδομάδα θα καταφέρεις να βρεις πρακτικές λύσεις τόσο στα επαγγελματικά όσο και στα οικονομικά σου!

♐ Τοξότης

Γενικά

Η παρουσία του Ερμή και της Αφροδίτης στο ζώδιό σου αγαπητέ μου Τοξότη, σε κάνουν πιο επικοινωνιακό, εκτελεστικό και γοητευτικό συνάμα. Επίσης η πειθώ που διαθέτεις είναι μεγάλο όπλο για σένα, προκειμένου να επηρεάσεις τους δικούς σου ανθρώπους και να βάλεις το πρόγραμμα και την τάξη που χρειάζεται. Ξεπέρασε τις ανησυχίες σου, αποφύγετε ανθρώπους που δεν μπορείς να συνεννοηθείς και αντιμετώπισε στωικά και με υπομονή καθυστερήσεις που συνεχίζονται σε νευραλγικά ζητήματα. Το ξεκίνημα του Δεκεμβρίου θα είναι σημαντικό και καταλυτικό, προετοιμάσου για αναπάντεχα και ενίσχυσε ασφαλιστικές δικλείδες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η πολυαστρία στο ζώδιο σου, σου δίνει τα δώρα της για ανανεώσεις την αισθηματική σου ζωή, για να πετύχεις τους ερωτικούς σου στόχους αλλά και για να περάσεις μέρες γεμάτες ερωτικό ενθουσιασμό! Προσοχή μόνο στα διπλά ερωτικά ταμπλό!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Κάποιες επιλογές του παρελθόντος, έχουν αντίκτυπο στην παρούσα επαγγελματική κατάσταση και αυτό σε ενοχλεί και προσπαθείς να το διορθώσεις! Στα οικονομικά σου έχεις την ευκαιρία να καλύψεις τα σπασμένα

♑ Αιγόκερως

Γενικά

Οι μέρες της εβδομάδας αγαπητέ μου Αιγόκερε θα κυλήσουν γρήγορα. Πολλά θα συμβούν χωρίς να το καταλάβεις. Ο ψυχισμός σου θα είναι συχνά ανάστατος. Το κοινωνικό και το εργασιακό περιβάλλον θα σε κουράσει. Τέλος, η κάλυψη των συναισθηματικών σου αναγκών δεν θα είναι επαρκής. Ωστόσο, στο χέρι σου είναι να κάνεις τις μέρες θετικές, να κλείσεις εκκρεμότητες και να πάρεις πρωτοβουλίες που θα λειτουργήσουν σαν πυροδότες μικρών θαυμάτων! Δυσκολίες και ελλείψεις θα υπάρξουν, αλλά όχι σε μεγάλο βαθμό. Ένα περιστατικό θα σε βάλει σε υποψίες και μια είδηση θα αποκαλύψει μια προηγούμενη διαίσθησή σου για κάποιο πρόσωπο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου κυριαρχεί ένα μυστήριο κλίμα και είσαι σε επιφυλακή για να καταλάβεις τι συμβαίνει! Κάποια μυστικά αποκαλύπτονται τώρα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου είσαι κουρασμένος αλλά βλέπεις και μία στασιμότητα που σε ενοχλεί και σε παγιδεύει! Στα οικονομικά δεν έχουν δοθεί ακόμα λύσεις για κάποια ζητήματα που σε αφορούν!

♒ Υδροχόος

Γενικά

Ότι και να συμβαίνει, το καλό με εσένα αγαπητέ μου Υδροχόε, είναι ότι το ξεπερνάς αυτή την εβδομάδα. Σε καθημερινή βάση θα είσαι αρκετά ευνοημένος. Εμπόδια και καθυστερήσεις συνεχίζουν να υπάρχουν, αλλά ξέρεις να τα ξεπερνάς. Τόσο το αισθηματικό, όσο και το οικονομικό θέμα σου σε απασχολεί μιας και θέλεις να εφαρμόσεις νέα σχέδια σε αυτούς τους τομείς! Πρόσεξε λίγο περισσότερο σχέσεις με αγαπημένα πρόσωπα και μην αφήνεις να σε κυριεύει το άγχος επειδή μια οικονομική, ή νομική σου υπόθεση καθυστερεί να ολοκληρωθεί.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ώρα για παιχνίδι, φλερτ και γνωριμίες … Αυτό το διάστημα ζεις ερωτικές περιπέτειες και θέλεις να νιώθεις ελεύθερο γνωρίζοντας νέους ανθρώπους!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά και στα οικονομικά σου τολμάς και δοκιμάζεις νέες τεχνικές που θα αποφέρουν καλύτερους καρπούς στο μέλλον σου!

♓ Ιχθύς

Γενικά

Αγαπητέ μου Ιχθύ αυτή την εβδομάδα δεν θα γλιτώσεις τον εκνευρισμό, τις καθυστερήσεις, τα επεισόδια και θα υποστείς αλλαγές που θα αποφασίσουν άλλοι για τη δική σου ζωή. Η ένταση και η έμφαση των περιστατικών αφορά στον επαγγελματικό χώρο, όπου τα γεγονότα που θα διαδραματιστούν εκεί, θα απορροφήσουν το δυναμικό σου και όλο τον χρόνο που διαθέτεις. Αν ανήκεις στην εξαίρεση αυτού του κανόνα θα ασχοληθείς με θέματα προσωπικά, ή με αιφνίδια γεγονότα, μέσα στο χώρο που ζεις και κινείσαι.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου κυριαρχεί το πάθος, η ένταση και η σύγχυση! Προσπάθησε να μην αντιδράς υπερβολικά απέναντι στο σύντροφό σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου σώζεις μία κατάσταση την τελευταία στιγμή! Τα οικονομικά σου αποτελούν εστία ανησυχίας γιατί είναι πολλά τα χρήματα που πρέπει να φύγουν από τα χέρια σου!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ