Quantcast

http://picasion.com/

Ακόμα ψάχνονται στον ΣΥΡΙΖΑ για υποψήφιο Δήμαρχο Βέροιας

Κι ενώ σ' όλα τα πολιτικά κόμματα υπάρχει αναβρασμός και διαβουλεύσεις, σχετικά με τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές, στον ΣΥΡΙΖΑ τα πράγματα είναι θολά. Ειδικά την ώρα που στη ΝΔ, το αντίπαλο δέος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, παρατηρείται έντονη κινητικότητα, η νηνεμία που επικρατεί στον ΣΥΡΙΖΑ προκαλεί ερωτηματικά. Συνοψίζοντας το προεκλογικό τοπίο των Δημοτικών Εκλογών του 2023, σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής δεδομένα:

Ο Δήμαρχος Κώστας Βοργιαζίδης έχει ξεκαθαρίσει, εδώ και πολύ καιρό, πως θα είναι εκ νέου υποψήφιος στις εκλογές του 2023. 

Ο επικεφαλής των «Συνδημοτών» Παύλος Παυλίδης με προχθεσινή του δήλωση (δείτε εδώ) ξεκαθάρισε πως θα ριχτεί και πάλι στην εκλογική μάχη. 

Ο Μιχάλης Χαλκίδης ανακοινώνει και επίσημα την κάθοδό του, ενώ ακούγονται έντονα και τα ονόματα του Στάθη Σαρηγιαννίδη και του Φώτη Κουτσουπιά. Φυσικά, το ΚΚΕ θεωρείται σίγουρο πως θα κατεβάσει μια κομματική υποψηφιότητα.

Τελικά απομένει μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ να κινείται μέχρι στιγμής σε αχαρτογράφητα νερά. Ο νυν εκπρόσωπος του κόμματος στο δημοτικό συμβούλιο, Αντώνης Μαρκούλης, έχει στραφεί στην κεντρική πολιτική σκηνή και πλέον υπάρχει προβληματισμός για το ποιος ή ποια θα αναλάβει την δύσκολη αυτή αποστολή. 

Από το ψηφοδέλτιο Μαρκούλη, ο Κυριάκος Θεοδωρίδης και ο Κώστας Τροχόπουλος στα δημοτικά συμβούλια έχουν σαφώς την πιο διακριτή παρουσία, όμως δεν έχουν δηλώσει μέχρι σήμερα έστω την επιθυμία για το "βήμα παραπάνω" ως επικεφαλής ψηφοδελτίου.

Θα υπάρξει, για μια ακόμα φορά, κομματική κάθοδος (όπως έγινε το 2014 με Μπέκη και το 2019 με Μαρκούλη); Θα βρεθεί πρόσωπο με πιο "προοδευτικά" χαρακτηριστικά ώστε να παρουσιαστεί ως ανεξάρτητη πρωτοβουλία την οποία θα στηρίξει ο ΣΥΡΙΖΑ; 

Όπως και να είναι τα πράγματα, ο χρόνος μετράει αντίστροφα και το κόμμα που δηλώνει έτοιμο να ξανακυβερνήσει, δυσκολεύεται να βρει υποψήφιο που θα διεκδικήσει το μεγαλύτερο Δήμο της Ημαθίας.

7 σχόλια:

  1. Εμ με τόσο πλήθος αλτρουιστών, αγωνιστών και πολιτικών ξυραφιών, εύκολο το έχεις; Ποιον να βάλεις και ποιον να αφήσεις; Ο αγώνας τώρα περδικλώνεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στον ΣΥΡΙΖΑ λες ότι δυσκολεύονται ,η ΝΔ ποιον είπαμε κατεβάζει? Μεγάλη στεναχώρια έχεις βεροιωτη,για το κόμμα που ετοιμάζεται να κυβερνήσει,το κυβερνών κόμμα ποιον κατεβάζει που δεν σε στεναχωρεί?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κοίτα το σπίτι σου και άσε το σπίτι του διπλανού.

      Διαγραφή
    2. Ακριβώς αυτό λέω και εγώ στον αρθρογράφο,αλλά εσένα σε πείραξε το δικό μου σχόλιο που ήταν δεύτερο και όχι το πρώτο,κερατουκλη νεοδημοκρατουλη.εεεε!

      Διαγραφή
  3. πολλούς πόντιους βλέπω...τι έγινε? οι άλλοι που είναι ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εδώ δεν θα μπορέσετε να μαζέψετε ψήφους για να βγάλετε βουλευτή, θέλετε να βγάλετε και δήμαρχο ???......πολλά όνειρα βλέπετε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο μόνος καταρτισμένος , αποδεκτός και αγαπητός , κατά την γνώμη μου είναι ο Νίκος Μπέκης .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ