Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ρε Μπουόλι, παστέλωσέ το εκεί στο 91', να τους κάνεις κηδεία

Kataskopos speaking

Κι αν το πρώτο δείγμα με τον ΠΑΟΚ Β' ήταν θετικό, η εμφάνιση μέσα στη Νίκη Βόλου έδωσε υποσχέσεις για το μέλλον. Όχι γιατί μείναμε χωρίς ήττα, αλλά κυρίως για την εμφάνισή μέσα στον αγωνιστικό χώρο και την νοοτροπία νικητή που έχει αυτή η ομάδα. Η νέα διοίκηση, μαζί με τον Κώστα Ανυφαντάκη κατάφεραν το ακατόρθωτο. Μετά την αποχώρηση της οικογένειας Μπίκα, που πολλοί πιστεύαν πως η Βέροια πάει για φούντο, μέσα σε 3 μήνες παρουσίασαν ένα σύνολο που κοντράρει στα ίσια, δύο από τα κορυφαία μπάτζετ της κατηγορίας. 

Από την μια πλευρά η Νίκη Βόλου με χρημαστηριακή αξία 5,1 εκατομμύρια ευρώ (έχει στόχο την άνοδο) και ο ΠΑΟΚ Β' με 3,55 εκατομμύρια ευρώ (δείτε εδώ), με ταλαντούχους ποδοσφαιριστές. Κι αν οι παίκτες μας ήταν λίγο πιο τυχεροί και πιο προσεκτικοί, θα μπορούσαν να είχαν νικήσει και στα δύο ματς. 

Ρε Μπουόλι, παστέλωσέ το εκεί στο 91' να τους κάνεις κηδεία μέσα στον Πανθεσσαλικό. Αυτό το κανόνι μπροστά, το είχα μπανίσει από το ματς με τον Δικέφαλο. Μάγκας αυτός που τον έφερε στη «Βασίλισσα». Ξέρει πολλά κιλά μπάλα! Ήδη μετράει δύο γκολ σε δύο αγώνες κι αν συνεχίσει έτσι τον βλέπω για πρώτος σκόρερ στη Super League 2. Στέργιο Διαμάντη ρίξτου χθες, μια ρήτρα 3 εκατομμύρια ευρώ στο κεφάλι, μην τυχόν μας τον τσιμπήσει κανένας Άρης (που ψάχνεται για επιθετικό) και τρέχουμε και δεν φτάνουμε. 

To επομένο ματς με τον Απόλλων Λάρισας μέσα στην έδρα μας είναι πολύ σημαντικό. Θα πρέπει να πάρουμε το τρίποντο και να ανέβουμε θέσεις στον βαθμολογικό πίνακα. Μην υποτιμήσετε το παιχνίδι, επειδή η ομάδα της Θεσσαλίας έφαγε -30 βαθμούς από την Ε.Π.Ο. Νίκησε τον Μακεδονικό με 1-0 και αυτό λέει πολλά. Άλλωστε οι αποφάσεις της Ομοσπονδίας είναι για να αλλάζουν. Το έχουμε δει πολλές φορές αυτό το έργο στο αθάνατο Ελληνικό ποδόσφαιρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ