Quantcast

http://picasion.com/

Προβολή ταινίας «Μια Μέρα στη Σαγκάη» στο Βυζαντινό Μουσείο

Οι Φίλοι του Πολυκεντρικού Μουσείου των Αιγών και του Δικτύου του και η Εφορεία Αρχαιοτήτων Ημαθίας, σε συνέργεια με την Λέσχη Πολιτισμού & Κινηματογράφου Αλεξάνδρειας και με την υποστήριξη της Ομοσπονδίας Κινηματογραφικών Λεσχών της Ελλάδας, σας προσκαλούν στις 03/12 (19:30), στην προβολή της ταινίας "A Day in the Life of a Teddy Bear" («Μια Μέρα στη Σαγκάη»), που θα πραγματοποιηθεί στο Βυζαντινό Μουσείο Βέροιας («Υπόγειο της Μνήμης»).

«Η πρώτη ελληνοκινεζική συμπαραγωγή με την υπογραφή του Βασίλη Ξηρού, προερχόμενου από τον χώρο της διπλωματίας, η οποία πραγματεύεται διάφορα επίκαιρα θέματα, όπως οι πολυπολιτισμικές σχέσεις, η σύγκρουση αλλά και η σύγκλιση των πολιτισμών, οι οικογενειακές σχέσεις, τα διλήμματα των προσωπικών επιλογών κ.ά. 

Μια ταινία με ευρηματικό σενάριο και σκηνοθεσία, αλλά και όλα εκείνα τα στοιχεία (μουσική, φωτογραφία) που κάνουν μία ταινία ξεχωριστή. Ο Βασίλης Ξηρός πάτησε πάνω στις διαδρομές του και μετέφερε κομμάτια της ψυχής του σε μία ταινία μυθοπλασίας. 

Η ελληνική διανομή, από την Feelgood Entertainment, ξεκίνησε στις 24 Φεβρουαρίου, τέλη Σεπτεμβρίου στην Κύπρο, ενώ προσεχώς θα προβληθεί και σε διάφορα φεστιβάλ ανά τον κόσμο, όπως τα φεστιβάλ ευρωπαϊκού κινηματογράφου στον Καναδά και την Κορέα».

Διάρκεια: 105'

Είσοδος ελεύθερη

7 σχόλια:

  1. ΤΑΙΝΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ? ΑΛΛΑ ΞΕΧΑΣΑ ...ΤΩΡΑ ΑΚΡΙΒΑΙΝΕ Η ΔΕΗ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΚΟΣΤΙΖΕΙ !!! ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΟ ΤΖΑΜΠΑ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ... ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΤΗΝ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΦΩΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΑΙΝΙΑ Η "ΓΝΩΣΤΗ ΠΑΡΕΑ" .... ΕΧΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ...ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ !!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τουλάχιστον μην προκαλείτε ... βγάζετε και φωτογραφίες για να δούμε ότι είστε τρεις και ο κούκος !!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σοβαρευτείτε ρε μίζεροι άνθρωποι του τόπου... Σας έχει φάει η μαυρίλα και η μιζέρια σας όποια προσπάθεια και να γίνει σε αυτόν τον τόπο μόνιμα δηλητήριο και κακία... Ανώνυμα πάντα ξέρετε εσείς..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπράβο στους υπεύθυνους για την υλοποίηση της προηγούμενης εκδήλωσης και της τωρινής, εύχομαι να συνεχίσουν οι θετικές προσπάθειες ανάδειξης πολιτισμού & κουλτούρας σε αυτόν τον τόπο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εγώ πάντως πήγα και στην προηγούμενη και θα πάω και σε αυτήν. Μπράβο στους υπεύθυνους ευγενέστατοι και πολιτισμένοι "η γνωστή παρέα" όπως ειρωνικά αναφέρει ένας κακεντρεχής παραπάνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Θα έχει και κρασάκι... Ρωτάω εγώ τώρα... κάτι σαν να είδα στην Διαύγεια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ