Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Οι κινήσεις που «βούλιαξαν» την ομάδα μετά το 80′

Η Μάχη των Πάγκων 
Βέροια – Απόλλων Λάρισας τελικό αποτέλεσμα 1-2. Ούτε στα πιο «τρελά» της όνειρα η ομάδα της Λάρισας κατά την παρούσα περίοδο, δεν θα έβλεπε ότι θα κερδίσει μέσα στη «Βασίλισσα του Βορρά». Μάλιστα, η ομάδα του Βαγγέλη Μόρα, κατάφερε ”με το ζόρι” να κατεβάσει στην αποστολή 17 ποδοσφαιριστές, έχοντας ένα κράμα από 2-3 έμπειρους παίκτες και πολλούς νέους, οι οποίοι πήραν τη θέση αυτών που έλειπαν για διάφορους λόγους.

Καταρχάς αξίζει να αναφερθεί πως η Βέροια έπαιξε επιθετικό ποδόσφαιρο καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, δημιούργησε πολλές ευκαιρίες, πίεσε, σκόραρε μόλις μία φορά ενώ θα μπορούσε να σκοράρει άλλες τρεις τουλάχιστον, αλλά είχε και απίστευτα κακές αμυντικές μεταβάσεις, πράγμα το οποίο της κόστισε πολύ.

Η ”Βασίλισσα” πραγματοποίησε καλή εμφάνιση επιθετικά και κακή αμυντικά. Είχε να αντιμετωπίσει κι έναν εκπληκτικό αντίπαλο τερματοφύλακα ο οποίος σε 3 πολύ σοβαρές περιπτώσεις έσωσε πραγματικά την εστία του. Τα υπόλοιπα τελειώματα των ποδοσφαιριστών της Βέροιας δεν ήταν ικανοποιητικά, αφού κατέληγαν στην αγκαλιά του Ιταλού εύκολα, χωρίς δύναμη, ή ιδιαίτερη τεχνική, ή ιδιαίτερη στόχευση.

Φυσικά, το αποτέλεσμα του αγώνα δεν αντικατοπτρίζει σε καμία περίπτωση την εικόνα του αγώνα, καθώς η Βέροια ήταν κυρίαρχη 100%. Θα μπορούσαμε να πούμε πως ένα ”δίκαιο σκορ” θα ήταν το 4-2. 

Διαβάστε περισσότερα και δείτε την τακτική ανάλυση εδώ

3 σχόλια:

  1. Ο προπονητής είναι αν όχι ο καλύτερος μέσα στους 3 καλύτερους της κατηγορίας...είδαμε πέρυσι και παιδάκι δέκα χρόνων να ρωτουσες ήξερε τι αλλαγές θα κάνει..μαύρα μεσάνυχτα πέρυσι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΚΑΛΟΣ ΓΙΑ Β ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΤΕΛΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ
    ΚΑΙ ΔΕ ΤΟ ΞΕΡΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ