Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Οι «Αρχάγγελοι» της «Βασίλισσας του Βορρά»

Σήμερα είναι 8 Νοεμβρίου και ευχόμαστε χρόνια πολλά σε  αυτούς που έδωσαν την «ψυχή» τους για τη φανέλα της «Βασίλισσας του Βορρά». Γιορτή του Αγγέλου, του Γαβριήλ και του Μιχαήλ σήμερα και θυμόμαστε ανθρώπους οι οποίοι εργάστηκαν και τίμησαν το έμβλημα της Βεροιάρας, της αγαπημένης μας ομάδας. Αν ξεχάστηκε κάποιος παίκτης ζητούμε προκαταβολικά συγγνώμη Χρόνια πολλά λοιπόν για την ονομαστική τους εορτή!

Άγγελος Σπυρίδων: o σπουδαίος κεντρικός αμυντικός του Άρη και της Βέροιας, φόρεσε για 2 σεζόν τη φανέλα μας (1976-’77 και 1977-’78), ενώ τίμησε και το εθνόσημο με 12 διεθνείς συμμετοχές.

Μιχάλης Αντωνίου: ένας καταπληκτικός μέσος με τρομερές ικανότητες δημιουργίας και καταπληκτική πάσα. Ένα από τα ”κοφτερά μυαλά” που πέρασαν από τη ”Βασίλισσα”. Μεσουράνησε κατά τα μέσα της δεκαετίας του 80.

Μιχάλης Νούσιας: ο πρώην γυμναστής αλλά και προπονητής κατά περιόδους στη ”Βασίλισσα”, ήταν ένας από τους ανθρώπους που την υπηρέτησαν κατά τη δεκαετία του ’80 αλλά και του ’90.

Μιχάλης Αλεξιάδης: o τρομερός Ναουσαίος κεντρικός επιθετικός της Βασίλισσας προσέφερε τις υπηρεσίες του κατά τα μέσα της δεκαετίας του ’90.

Άγγελος Διγκόζης: έπαιξε κατά τα τέλη της δεκαετίας του ’90 (’97-’98) στη Βέροια για κάποιους μήνες. Ο σκληροτράχηλος αμυντικός μέσος έκανε 6 εμφανίσεις με τη φανέλα της Βέροιας.

Μάικ Ολαϊτάν: να πούμε χρόνια πολλά και στον Μιχαλάκη, στον εκπληκτικό νεαρό ποδοσφαιριστή ο οποίος είχε κάνει παπάδες με τη ”Βασίλισσα”. Το πρόβλημα υγείας που είχε ευχόμαστε να έχει ξεπεραστεί πλήρως και να είναι γερός ο ”Μιχαλάκης της καρδιάς μας”.

Μιχάλης Μπουκουβάλας: τα τελευταία 2 χρόνια και βάλε ο Μπουκουβάλας αγωνίζεται ανελλιπώς για τη Βέροια και είναι ο ποδοσφαιριστής της με την μεγαλύτερη ποιότητα και πληρότητα στην πολύ πρόσφατη ιστορία της.

Άγγελος Οικονόμου: ο ξανθός χαφ αγωνίστηκε 2 σεζόν με τα βυσσινί και τη βοήθησε σε άνοδο στη SL2 και στο πρωτάθλημα της Football League.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ