Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Με κατάθεση στεφάνων τιμήθηκε στη Βέροια η 49η επέτειος του Πολυτεχνείου

Με επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο Πεσόντων στην Πλατεία Ωρολογίου, τιμήθηκε στη Βέροια το πρωί της Πέμπτης 17 Νοεμβρίου η 49η επέτειος από την εξέγερση του Πολυτεχνείου. Στεφάνι και λουλούδια κατέθεσαν, η εκπρόσωπος της αντιπεριφέρειας Ημαθίας, ο βουλευτής Ημαθίας Άγγελος Τόλκας ως εκπρόσωπος της Βουλής, ο εκπρόσωπος της Ι Μεραρχίας Πεζικού, ο Δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης, ο Αστυνομικός Διευθυντής Ημαθίας Ταξίαρχος Γιώργος Αδαμίδης, ο Διοικητής των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ημαθίας Νίκος Παλαμούτης, η εκπρόσωπος του Δικηγορικού Συλλόγου Βέροιας Σοφία Ζεϊμπέκη, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Προτεραιότητα στον Πολίτη» Αντώνης Μαρκούλης, μαθητές του 16ου Δημοτικού Σχολείου και του 2ου ΓΕΛ Βέροιας, ο γραμματέας της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας Κώστας Καλδάρας και εκπρόσωποι του ΠΑΣΟΚ Ημαθίας και του ΜΕΡΑ25.

Ακολούθησε η τήρηση ενός λεπτού σιγής και η ανάκρουση του εθνικού ύμνου.

Δείτε φωτογραφίες:
































6 σχόλια:

  1. Η υποχρεωτική αγγαρεία της ημέρας.
    Παρακαλείται ο γραμματέας της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας Κώστας Καλδάρας τα λουλούδια που έκοψε από τον κήπο μου για να τα καταθέσει στο μνημείο, να μου τα επιστρέψει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν ντρεπεσαι;;;; τετοιος ξεπεσμος να βγαζεις για την αριστερα την κακια σας...Ντροπη σου ξεπεσμενε

      Διαγραφή
  2. Χαχαχα.......και ο σκύλος χορτάτος !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πόσοι απο όσοι φαίνονται δεν τρώνε απο δημόσιο χρήμα; Όλο το δημοκρατικό τόξο, γιορτάζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η Νεα Δημοκρατια κρατα αποστασεις;;; μην θιχθει κανενας Αντιπροεδρος της;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ