Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Βασίλης Φασίδης ποδοσφαιριστής της Βέροιας που αγωνιζόταν πέρυσι στον ΠΑΟΚ Β' και μίλησε μεταξύ άλλων για την ομάδα που παίζει, τον ΠΑΟΚ Β' και τον Πάμπλο Γκαρσία. Για την επιλογή του να βρεθεί στη Βέροια και τους στόχους της ομάδας: «Οι άνθρωποι της Βέροιας με προσέγγισαν με πολύ όμορφο τρόπο και με τη βοήθεια του κ. Γιώτη Τσαλουχίδη που μου πρότεινε να έρθω στην ομάδα, βρέθηκα εδώ. Παιχνίδι με παιχνίδι θέλουμε να προχωράμε, σαφώς και κοιτάμε ψηλά και κάτι αντίστοιχο με την περσινή πορεία αλλά θα φανεί στο βάθος του πρωταθλήματος τι μπορούμε να κάνουμε».
Για τη θέση που θα αγωνίζεται στη Βέροια αλλά και τους προσωπικούς του στόχους: «Παίζω κυρίως στα άκρα της επίθεσης, οπότε εκεί θα είμαι και στη Βέροια φέτος. Πρώτα με ενδιαφέρει να πηγαίνει καλά η ομάδα και μετά θέτω τους προσωπικούς μου στόχους, δηλαδή πόσα γκολ θα πετύχω ή πόσες ασίστ θα κάνω».
Για την πρεμιέρα της Βέροιας κόντρα στον ΠΑΟΚ' Β: «Είναι κάτι ιδιαίτερο πραγματικά για μένα. Ήταν μεγάλη τιμή να φορέσω την φανέλα του ΠΑΟΚ Β'. Μάλιστα όταν είχα ένα τραυματισμό με βοήθησαν πολύ οι άνθρωποι της ομάδας».
Για τον Πάμπλο Γκαρσία: «Δεν μοιάζει με το πως ήταν ως ποδοσφαιριστής. Έχει ηρεμήσει πολύ. Πιστεύω μάλιστα ότι αδικήθηκε όταν μετά το Κύπελλο δεν έμεινε στην πρώτη ομάδα. Γενικά στον ΠΑΟΚ Β΄ ζητούσε να παίζουμε aggresive να πηγαίνουμε πάνω στην μπάλα».
Για το αν ξεχωρίζει κάποιον από τους παίκτες του ΠΑΟΚ Β' και τον ρόλο που είχε στην ομάδα: « Όλοι που βρίσκονται τώρα στην πρώτη ομάδα είναι εξαιρετικοί παίκτες. Ο Κουλιεράκης, ο Τσαούσης, ο Κωνσταντέλιας αλλά και ο Κούτσιας που έφυγε δανεικός. Ακομή ξεχωρίζω τον Χατζηστραβό. Μαζί με τον Αποστολόπουλο ήμασταν οι δύο παλιοί που βοηθούσαμε τα νεότερα παιδιά».
Για το φετινό πρωτάθλημα της Super League 2: «Υπάρχουν κάποιες ομάδες που είναι δυνατές όπως η Λάρισα και ο Πανσερραϊκός που έκανε δυνατές μεταγραφές, αλλά πιστεύω ότι όλοι πάνω κάτω είναι στο ίδιο επίπεδο».
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ
-
Συμβολικό κλείσιμο για 2 ώρες και παράσταση στον ΕΛΓΑ Δυναμικά συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους οι αγρότες της Ημαθίας
-
Απόκοσμες φωνές, ψίθυροι από το πουθενά και αινιγματικές οπτασίες νεαρών κοριτσιών «φτιάχνουν» το μύθο της Μόρνας
-
Καθημερινά, χιλιάδες οδηγοί περνούν από την συγκεκριμένη διασταύρωση. Δυστυχώς όμως, αρκετοί απ' αυτούς δεν γνωρίζουν ποιος
-
Η καρδιά της νυχτερινής διασκέδασης χτυπούσε κάθε Παρασκευή και Σάββατο στον πεζόδρομο της Έλλης
-
Ανοίγει αύριο Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2025 το μεγάλο μαγευτικό παγοδρόμιο που στήνεται φέτος στην πλατεία της Ελιάς.
-
Από την Παλιά Εθνικής Αλεξάνδρειας - Βέροιας η κυκλοφορία Την Εγνατία Οδό Βέροιας - Θεσσαλονίκης απέκλεισαν πριν από λίγο
-
Η δυνατή και συνεχόμενη βροχόπτωση που έπληξε το Ξηρολίβαδο άφησε έντονα σημάδια, ιδιαίτερα στο ανατολικό μέρος του χωριού, στο σημείο
-
Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε πριν λίγη ώρα στην Πτολεμαΐδα, όταν λεωφορείο στο οποίο επέβαιναν 40 εργαζόμενοι στη ΔΕΗ εξετράπη της
-
Έξι χρόνια μετά την απελευθέρωσή της από τον Ελληνικό Στρατό, στις 16 Οκτωβρίου 1912, η Βέροια εξακολουθεί να είναι μια ζωντανή και
-
Μαζική συμπαράσταση κλάδων της Ημαθίας στο μπλόκο Συνεχίζουν δυναμικά τον αγώνα τους οι αγρότες της Ημαθίας,




Εύγε Βασίλη, πάνω από όλα η Βέροια. Στο γήπεδο θα ερχόμαστε για σένα κ τ αλλά Βεροιωτοπουλα , όλα θα πάνε καλά. Γιατί ότι κ να γίνει εμείς θα είμαστε πάντα Βέροια.
ΑπάντησηΔιαγραφή