Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

ΕPS League Ημαθίας - Οι προβλέψεις του Μεγάλου Μανιτού

Έρχεται η 6η αγωνιστική της Α’ Ερασιτεχνικής και «επιστρατεύτηκαν» και οι Ινδιάνοι… «Γιάμα γιάμα γιάμα γιάμα γιάμα», τόμαχωκ και επικλήσεις στο «νερό της φωτιάς» έκανε αυτή τη φορά με τον Μεγάλο Μανιτού η ομάδα του Sportsfan. Να σημειωθεί πως το «νεράκι» είναι από το Τένεσι της Αμερικής, bourbon με παλαίωση 100 ετών και βάλε. O Μάστερ blender Μεγάλος Μανιτού λέει:

Naoussa City – Alexander the Great of Trikala Side

Η νίκη είναι μονόδρομος για τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι βάζουν πλήρη για πρωταθλητισμό και με νέο προπονητή τον Γιάννη Κερλίδη, ο οποίος θα κάνει εύκολο ντεμπούτο στον πάγκο. Η γηπεδούχος Νάουσα δεν έχει ελπίδες κόντρα στην ποιοτική ομάδα των Τρικάλων. ΔΙΠΛΟ ΜΕ ΣΚΟΡ 1-10.

Apollon of Saint George – ”The Kopanos” GAS

Ένα κοντινό ντέρμπι χωριού της επαρχίας Ναούσης με την επαρχία Βεροίας. Μόνο η Καμπανία λείπει, αλλά αυτή παίζει στη Γ’ Εθνική. Δύσκολο ματς, με τον Άγιο Γεώργιο να είναι slightly φαβορί και τον Κοπανό να διεκδικεί τουλάχιστον την ισοπαλία με τους νεαρούς που διαθέτει. ΑΣΣΟΣ ΜΕ ΣΚΟΡ 3-2.

Alexander the Great of Saint Marina – LongVillage


Το μεγάλο φαβορί είναι η ομάδα της Αγίας Μαρίνας, η οποία ”φιλοδωρεί” με αρκετά τέρματα μέχρι στιγμής τους αντίπαλους. Από την άλλη το Μακροχώρι, μέχρι στιγμής έχει φέρει πολύ καλά αποτελέσματα και πιστεύουμε πως θα ”κοντράρει” έστω για κάποια ώρα τους γηπεδούχους. Από κει και πέρα, ο άσσος δεν θα σπάσει. ΑΣΣΟΣ ΜΕ ΣΚΟΡ 3-1.

Gidas United – Queen B’

Θεωρείται από την ομάδα μας, ως το πιο αμφίρροπο ματς της αγωνιστικής. Από τη μία η νεοφώτιστη ΑΕ Αλεξάνδρειας η οποία προσπαθεί και παίρνει βαθμούς φέροντας καλά αποτελέσματα κι από την άλλη οι νεαροί της Βέροιας, οι οποίοι κάπως δυσκολεύονται. Θα τολμήσουμε να ποντάρουμε στην ισοπαλία. X ME ΣΚΟΡ 1-1.

Lefkadia Forest – King Philip of Meliki

Τα Λευκάδια έχουν ζόρια και δεν παίρνουν βαθμούς. Είναι μήπως αυτή η ευκαιρία τους να τα καταφέρουν; Αν και ο Φίλιππος Μελίκης είναι ”άλλη ομάδα” φέτος και αποδυναμωμένη, δεν βλέπουμε τους γηπεδούχους να παίρνουν βαθμούς. ΔΙΠΛΟ ΜΕ ΣΚΟΡ 0-2.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ