Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Έκτακτο! Η Νίκη Βόλου θέλει το ματς στα χαρτιά - Για αντικανονική συμμετοχή του Μπουόλι

Κίνδυνος για μηδενισμό, -3 βαθμούς και βαρύ πρόστιμο

Εξωαγωνιστικά διεκδικεί το τρίποντο με τη «Βασίλισσα» η Νίκη Βόλου, καθώς ισχυρίζεται ότι χρησιμοποιήθηκε αντικανονικά ο Φλορεντίν Μπουόλι, ο οποίος πέτυχε και το μοναδικό γκολ της Βέροιας. Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της αθλητικής εφημερίδας Live Sport η ΠΑΕ Νίκη κατέθεσε ένσταση και ζητά να πάρει το ματς με τη Βέροια στα χαρτιά, υποστηρίζοντας ότι ο Φλορεντίν Μπουόλι, ο οποίος πέτυχε και το γκολ των φιλοξενούμενων στο τελικό 1-1, δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής στην αναμέτρηση, γιατί έχει λήξει η άδεια παραμονής του. 

Το ρεπορτάζ της εφημερίδας αναφέρει ότι ο Καμερουνέζος επιθετικός είχε μεταβεί την πρώτη εβδομάδα του Οκτωβρίου στην Περιφέρεια Κατερίνης, καθώς αγωνιζόταν προηγουμένως στον Πιερικό, προκειμένου να καταθέσει ένσταση, η οποία απορρίφθηκε και του δόθηκε προθεσμία δύο εβδομάδων, ώστε η Βέροια να κινήσει τις απαιτούμενες διαδικασίες ανανέωσης των απαιτούμενων εγγράφων.

Στις δικαστικές αίθουσες, λοιπόν, θα κριθεί αν η Βέροια ορθά χρησιμοποίησε τον Μπουόλι, αλλιώς η «Βασίλισσα του Βορρά» θα χάσει το παιχνίδι 3-0, θα της αφαιρεθούν 3 βαθμοί και θα κληθούν να πληρώσουν πρόστιμο από 8.000 έως 40.000 ευρώ.

3 σχόλια:

  1. καληνύχτα καλό ξημέρωμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλα κανει! αφου εχουν δικιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ελάτε να πάρετε τους βαθμούς στο δεύτερο γύρο θα σας δώσουμε και ένα κιλό ρεβανι δώρο για επιδορπιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ