Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Βραβεύτηκε στην Αθήνα η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συνοριοφυλάκων

Το βραβείο παρέλαβε ο Βεροιώτης πρόεδρος Παναγιώτης Χαρέλας
Τα βραβεία Βιώσιμης Καινοτόμου και Υπεύθυνης Επιχειρηματικότητας απονεμήθηκαν τη Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2022, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος» στην Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος ΕΛΣ. Στη διάρκεια της εκδήλωσης βραβεύθηκαν μικρομεσαίες επιχειρήσεις που κατάφεραν σε δυσμενείς συνθήκες, όχι απλά να επιβιώσουν, αλλά να αναπτυχθούν και να καινοτομήσουν, ενισχύοντας τις προοπτικές ανάκαμψης της ελληνικής οικονομίας.

Απονεμήθηκαν, παράλληλα, ειδικά τιμητικά βραβεία σε ανθρώπους που διακρίνονται για τα επιτεύγματά τους και την προσφορά τους στο κοινωνικό σύνολο. Σε αυτή την κατηγορία, έπειτα από απόφαση του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών (Ε.Ε.Α.), βραβεύτηκε και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συνοριακών Φυλάκων για την προσφορά της, στην φύλαξη των συνόρων και τη διαχείριση του μεταναστευτικού.


Το ειδικό βραβείο απονεμήθηκε στον Βεροιώτη πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συνοριοφυλάκων, Παναγιώτη Χαρέλα, τιμώντας στο πρόσωπό τους τις γυναίκες και τους άνδρες που υπερασπίζονται καθημερινά τα σύνορα της πατρίδας μας.




«Για εμάς, την Πανελλήνια Ομοσπονδία Συνοριακών Φυλάκων, όλα αυτά τα χρόνια, μέλημά μας ήταν και είναι η επαφή και η επικοινωνία με την ελληνική κοινωνία. Ο αγώνας που δίνουμε σε κάθε σύνορο, σε κάθε περιοχή της ελληνικής επικράτειας είναι πλέον γνωστός. Η ελληνική κοινωνία συστρατεύεται μαζί μας και μας δίνει ώθηση να συνεχίσουμε. Το αποδείξαμε σε κάθε κρίση και σε κάθε απειλή, με την εργαλειοποίηση του μεταναστευτικού από τους γείτονες πως μπορούμε να τα καταφέρουμε.

Ευχαριστώ την διοίκηση του ΕΕΑ για αυτή την απονομή και την αναγνώριση της προσπάθειάς μας από τον επιχειρηματικό κόσμο της χώρας μας. Η έμπρακτη υποστήριξη τους μας δυναμώνει να συνεχίσουμε!», δήλωσε ο Παναγιώτης Χαρέλας.





1 σχόλιο:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ